"Aksi olunca ortaya absürtlükler dizisi çıkıyor"
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Eski Ulaştırma Bakanı HP Milletvekili Tolga Atakan covid-19 yeni tedbir kararlarının açıklanmasının ardından sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Basit bir planlama, basit bir çalışma belki de işleri daha kolay ve kontrol edilebilir hale getirmeye yetecektir" dedi.
Atakan'ın paylaşımı şu şekilde:
"Karar içeriği, zamanlaması, osu busu söylenecekler söyleniyor uzun uzun tartışmaya gerek yok. Uyacağız, ailemizin ve tüm sevdiklerimizin sağlığı için uymak zorundayız. Azacık esnemenin bedelinin ne olduğunu gördük, yaşadık, yaşıyoruz..
Ancak; bir karar alınırken o kararın alındığı herhangi bir alanın işleyişini, dinamiklerini bilmek önemli. Bilmiyorsanız bile bilen birilerine danışarak kararların alınması, şekillenmesi önemli. İşte bu noktada "yönetebilme" becerisi devreye giriyor. Basit bir planlama, basit bir çalışma belki de işleri daha kolay ve kontrol edilebilir hale getirmeye yetecektir. Aksi olunca ortaya dün geceden beridir çeşitli alanlarda dile getirilen absürdlükler dizisi çıkıyor."
Voice of the Island
Benzer haberler
Featured
Tatar "Doğu Akdeniz’deki doğal gaz Avrupa’ya Türkiye üzerinden taşınabilir"
Küresel piyasalarda "yapay zeka" rallisi
TAM Parti 50 milletvekili adayını açıkladı
ÖSYM'nin 2027 sınav takvimi belli oldu
İsrail seçimlerinde neler oluyor? İşte 3 senaryo
İran'a yeni saldırı olacak mı? Trump seçimlerden sonrasını işaret etti
Altın fiyatlarını düşüren risk
Yapay zeka saldırıdan vazgeçmedi
Döviz kurlarında son durum (28 Ekim 2026)




