Akıncı, ABD'den kongre heyetiyle görüştü
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, ABD Senatosu ve Temsilciler Meclisi üyelerinden oluşan Kongre heyetini kabul ederek görüştü.
Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, ABD Senatosu’nda, Mississippi Senatörü ve ABD Kongresi Helsinki Komitesi Başkanı olarak görev yapan Senatör Roger Wicker’in başkanlığındaki 10 senatör ve temsilciler meclisi üyesinden oluşan ABD Kongresi heyeti ile Cumhurbaşkanlığı’ndaki görüşmede, Kıbrıs sorununda gelinen son aşama ve güven yaratıcı önlemlerle ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.
Roger Wicker başkanlığındaki ABD Kongre heyetine, Türk tarafının görüş ve düşünceleri aktarıldı. Senatör Roger Wicker başkanlığındaki heyette Senatör ve Temsilciler Meclisi Üyeleri Bob Casey, Martin Heinrich, Tom Udall, Mike Lee, Chris Van Hollen, Lloyd Doggett, Robert Aderholt, Gwen Moore ve Lee Zeldin yer aldı.
(TAK) Benzer haberler
Featured
Özel gereksinimli bireylerin istihdamına yönelik ailelere bilgilendirme toplantısı düzenlendi
Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları “Maskeliler” oyununu seyirciyle buluştu
Girne Acapulco kavşağı ile Değirmenlik yolu kapatılacak!
Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, eski cumhurbaşkanlarını ziyaret etti
Genç çıraklar diplomalarını aldı
İsrail anlaşmaya rağmen Lübnan'ı vuruyor
YÖDAK'dan Dünya Üniversite Sıralaması sonuçlarına ilişkin değerlendirme raporu
BMO, resmi makamlardan açıklama talep etti “Siber saldırı iddiası doğru mu?”
Kıbrıs Türk Kadınlar Konseyi Derneği olağan Genel Kurulu 27 Haziran’da yapılacak



