AKEL Ulusal Konsey toplantısı talep etti

Voice Kıbrıs Haber
AKEL Genel Sekreteri Stefanos Stefanu, Kıbrıslı Rum lider Nikos Anastasiadis’in Güven Yaratıcı Önlemler (GYÖ) adı altında gündeme getirdiği önerilerin ayrıntılarının ele alınabilmesi için Kıbrıs Rum Ulusal Konsey’in toplanması talebinde bulundu.
Alithia ve diğer gazeteler, AKEL Genel Sekreteri Stefanos Stefanu’nun, Anastasiadis’e bir mektup göndererek Güven Yaratıcı Önlemler (GYÖ) adı altında gündeme getirdiği önerilerin ayrıntısıyla ele alınabilmesi için Ulusal Konsey’in toplanması çağrısında bulunduğunu yazdılar.
Habere göre Stefanu mektubunda, Anastasiadis’in ve diğer Kıbrıs Rum yetkililerin sözünü ettikleri önlemlere dair bugüne kadar aldıkları tüm bilgilerin, basında çıkan çeşitli haberlerden olduğunu ifade ederek, bu kadar ciddi bir konunun Ulusal Konsey’de ele alınması gerektiğini vurguladı.
Gazete, Anastasiadis’in önümüzdeki hafta AB-Afrika Birliği Zirve Toplantısı’na katılmak üzere Brüksel’e gideceğini, elde edilen bilgilerin, Brüksel dönüşünde Ulusal Konsey’i toplayacağı yönünde olduğunu yazdı.
Benzer haberler
Featured
Stelios Vakfı'ndan feribot kazası mağdurlarının ailelerine 260 bin Euro’luk destek
Ekinci “Tabii ki istifanızı isteyeceğiz”
Üstel gemi kazasına ilişkin son gelişmeleri açıkladı
Türkiye Dışişleri Bakan Yardımcısı Özel "Her türlü desteği vermeye hazırız
DEM Parti'den Erhürman'a mektup "TBMM'de araştırma komisyonu oluşturulması da dahil üzerimize düşeni yapacağız"
Gemi kazasında hayatını kaybede Nuray Özbiler Gazimağusa'da toprağa verildi
TC Lefkoşa Büyükelçiliği bünyesinde kurulan "Kriz Masası" kazazedeler ve yakınlarına destek programı başlattı
Serdaroğlu “Bu büyük bir ihmaldir, hükümet siyasi sorumluluk üstlenmeli”
Yılmaz “Arıklı’ya karşı linç kampanyası yürütülüyor”


