Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
BM Kıbrıs Ofisi, Guterres’in ziyaretine hazır Trump'tan Netanyahu'ya "Kimse bana neyi satıp satmayacağımı söyleyemez" Gazze'de Filistinlilerin "açlıkla" imtihanı sürüyor Döviz piyasalarında günün son rakamları (27 Temmuz 2026) Fransa ve İspanya'nın yangınla mücadelesine AB desteği Avrupa'da çocukları korumaya yönelik sosyal medya düzenlemeleri hız kazandı ABD'li oyuncu Mark Ruffalo "Netanyahu, manyak bir katil" Borsa günü yüzde 1,21 değer kaybederek tamamladı Trump "İran ile görüşmeler başarısız olursa güçlü bir askeri harekâta hazırız" Ahbap Derneği'ne kayyum atandı Yılmaz “Guterres’i KKTC Bayrakları ile karşılayıp, protesto etme planı ertelendi” Trabzonsporlu Cabral'ın golü "Dünya Kupası'nın en güzel golü" seçildi Fed'in bu yıl faizleri sabit tutacağına yönelik iyimser öngörüler devam ediyor Hava sıcaklığı 42 dereceye kadar çıkacak! Üstel’den Guterres’e adadaki gerçekleri kabul etme çağrısı.. Fidan, BM Genel Sekreteri Guterres'le telefonda görüştü "Gerçek tarafsızlık, mevcut adaletsizliği sürdürmek değil, onu ortadan kaldıracak cesareti göstermektir” İncirli "Yapısal reformlarla denetim mekanizmalarını güçlendireceğiz" Güney Kıbrıs’ta ordunun eğitim atışları yangına yol açtı, bazı köyler boşaltıldı Nöbetçi eczaneler (27 Temmuz 2026) BM Kıbrıs Ofisi, Guterres’in ziyaretine hazır Trump'tan Netanyahu'ya "Kimse bana neyi satıp satmayacağımı söyleyemez" Gazze'de Filistinlilerin "açlıkla" imtihanı sürüyor Döviz piyasalarında günün son rakamları (27 Temmuz 2026) Fransa ve İspanya'nın yangınla mücadelesine AB desteği Avrupa'da çocukları korumaya yönelik sosyal medya düzenlemeleri hız kazandı ABD'li oyuncu Mark Ruffalo "Netanyahu, manyak bir katil" Borsa günü yüzde 1,21 değer kaybederek tamamladı Trump "İran ile görüşmeler başarısız olursa güçlü bir askeri harekâta hazırız" Ahbap Derneği'ne kayyum atandı Yılmaz “Guterres’i KKTC Bayrakları ile karşılayıp, protesto etme planı ertelendi” Trabzonsporlu Cabral'ın golü "Dünya Kupası'nın en güzel golü" seçildi Fed'in bu yıl faizleri sabit tutacağına yönelik iyimser öngörüler devam ediyor Hava sıcaklığı 42 dereceye kadar çıkacak! Üstel’den Guterres’e adadaki gerçekleri kabul etme çağrısı.. Fidan, BM Genel Sekreteri Guterres'le telefonda görüştü "Gerçek tarafsızlık, mevcut adaletsizliği sürdürmek değil, onu ortadan kaldıracak cesareti göstermektir” İncirli "Yapısal reformlarla denetim mekanizmalarını güçlendireceğiz" Güney Kıbrıs’ta ordunun eğitim atışları yangına yol açtı, bazı köyler boşaltıldı Nöbetçi eczaneler (27 Temmuz 2026)
Dolar
Euro
Sterlin

Akar Doğu Akdeniz'de yaşanan gelişmeleri değerlendirdi

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Akar Doğu Akdeniz'de yaşanan gelişmeleri değerlendirdi

Türkiye Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Doğu Akdeniz’de yaşanan gelişmeler ve Yunanistan’ın bu süreçteki duruşuna ilişkin soru üzerine konuya ilişkin açıklama yaptı.

Türkiye Milli Savunma Bakanı Akar açıklamasında, “Yunanistan’ın bölgede barış ve istikrara menfi etkide bulunacak ve iki ülke arasındaki olumlu atmosfere zarar verecek tek yanlı girişimlerden kaçınmasını bekliyoruz. Türkiye, NATO’nun Güneydoğu Avrupa kanadının terörizm ve göç dahil her türlü tehdide karşı savunulmasında en ön safta yer almaktadır. Aynı cephede yer alan ve Türkiye’ye destek vermesi gereken Yunanistan’ın, NATO içerisindeki dayanışmaya zarar verdiği kanaatindeyim” ifadelerine yer verdi.

Benzer haberler

Featured
BM Kıbrıs Ofisi, Guterres’in ziyaretine hazır 2026-07-27 22:05:54 Trump'tan Netanyahu'ya "Kimse bana neyi satıp satmayacağımı söyleyemez" 2026-07-27 22:00:04 Gazze'de Filistinlilerin "açlıkla" imtihanı sürüyor 2026-07-27 21:51:31 Döviz piyasalarında günün son rakamları (27 Temmuz 2026) 2026-07-27 21:38:45 Fransa ve İspanya'nın yangınla mücadelesine AB desteği 2026-07-27 21:18:55 Avrupa'da çocukları korumaya yönelik sosyal medya düzenlemeleri hız kazandı 2026-07-27 21:14:56 ABD'li oyuncu Mark Ruffalo "Netanyahu, manyak bir katil" 2026-07-27 20:58:53 Borsa günü yüzde 1,21 değer kaybederek tamamladı 2026-07-27 20:47:05 Trump "İran ile görüşmeler başarısız olursa güçlü bir askeri harekâta hazırız" 2026-07-27 20:42:46