Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Norveç Veliaht Prensesi Mette-Marit'in oğlu Hoiby, 4 yıl hapse mahkum edildi Küresel piyasalarda gözler ABD-İran anlaşmasında UNICEF "Dünyadaki çocukların yarısı en az üç iklim tehlikesine maruz kalıyor" KTGB “Kıbrıs Türk basını önemli bir değerini kaybetmiştir” Arıklı “Önce yasa önerisini görüşelim sonra, seçime gidelim” Endonezya'da 6,7 büyüklüğünde deprem Altın ayrıntı bekliyor, temkinli yükseliş var Devlet Piyangosu çekildi! (15 Haziran 2026 tam liste) Hürmüz'de normale dönüş aylar sürebilir Döviz kurlarında son durum (16 Haziran 2026) Trump "İran asla nükleer silah sahibi olmayacağına dair anlaşmaya vardı" Valizinden 150 canlı zehirli akrep çıktı En son hava durumu tahminleri (16 Haziran 2026) Bilbay Eminoğlu'ndan acı haber! Eski İsrail Başbakanı Lapid "Netanyahu savaşı kaybetti" ABD ve İran mutabakat zaptını imzaladı Döviz piyasalarında günün son rakamları (15 Haziran 2026) Erdoğan-Guterres telefonla görüşmesinde Kıbrıs’taki son gelişmeler de ele alındı Leyen, İran'a yönelik yaptırımların kaldırılmayacağına işaret etti Pembe Kanatlı için kan aranıyor! Norveç Veliaht Prensesi Mette-Marit'in oğlu Hoiby, 4 yıl hapse mahkum edildi Küresel piyasalarda gözler ABD-İran anlaşmasında UNICEF "Dünyadaki çocukların yarısı en az üç iklim tehlikesine maruz kalıyor" KTGB “Kıbrıs Türk basını önemli bir değerini kaybetmiştir” Arıklı “Önce yasa önerisini görüşelim sonra, seçime gidelim” Endonezya'da 6,7 büyüklüğünde deprem Altın ayrıntı bekliyor, temkinli yükseliş var Devlet Piyangosu çekildi! (15 Haziran 2026 tam liste) Hürmüz'de normale dönüş aylar sürebilir Döviz kurlarında son durum (16 Haziran 2026) Trump "İran asla nükleer silah sahibi olmayacağına dair anlaşmaya vardı" Valizinden 150 canlı zehirli akrep çıktı En son hava durumu tahminleri (16 Haziran 2026) Bilbay Eminoğlu'ndan acı haber! Eski İsrail Başbakanı Lapid "Netanyahu savaşı kaybetti" ABD ve İran mutabakat zaptını imzaladı Döviz piyasalarında günün son rakamları (15 Haziran 2026) Erdoğan-Guterres telefonla görüşmesinde Kıbrıs’taki son gelişmeler de ele alındı Leyen, İran'a yönelik yaptırımların kaldırılmayacağına işaret etti Pembe Kanatlı için kan aranıyor!
Dolar
Euro
Sterlin

Akan Kürşat davasında iki kişi için daha tutuklama kararı var

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Akan Kürşat davasında iki kişi için daha tutuklama kararı var

Kuzey Kıbrıs’taki eski Rum taşınmazlarının satışı konusundaki bazı suçlamalardan ötürü İtalya’da tutuklanan Kıbrıslı Türk Avukat Akan Kürşat’ın davasında iki kişi için daha tutuklama kararı olduğu bildirildi. Politis gazetesinin haberinde, Kıbrıslı Türk Avukat Akan Kürşat “bulmacasının parçalarının her geçen gün tamamlandığını” yazdı. Gazete, Göçmenler Komitesi’nin dünkü toplantısında konunun gündeme geldiğini ve komitedeki ifadelerden iki unsurun daha netlik kazandığını belirtti. Kürşat’ın tutuklandığı dava çerçevesinde iki tutuklama talebinin daha olduğu belirten gazete, ilkinin İngiliz Gary John Robb, ikincisinin ise “Klepini” (Arapköy) bölgesinde inşaatların yapımını üstlenen müteahhit hakkında alındığını iddia etti. Robb’un, aralarında uyuşturucu ticaretinin de bulunduğu birçok suçtan ötürü İngiltere’de cezaevinde bulunduğunu kaydeden gazete, söz konusu müteahhidin de İngiliz vatandaşlarından, ev inşa edecekleri vaadiyle parala almalarına karşın evleri inşa etmeyen grubun üyesi olduğunu savundu. Habere göre komite toplantısında ayrıca, Kuzey’deki eski Kıbrıs Rum taşınmazlarının satışı ve kullanımına yatırım yapan inşaat şirketlerinin yurt dışında takip edilmesi, özel ve tüzel kişilere yönelik ise yaptırımlar uygulanması konusu gündeme geldi. Gazete, komitede konunun görüşülmesine, Rum Dışişleri Bakanı’nın katılımıyla devam edileceğini de aktardı.

Benzer haberler

Featured
Norveç Veliaht Prensesi Mette-Marit'in oğlu Hoiby, 4 yıl hapse mahkum edildi 2026-06-16 09:43:00 Küresel piyasalarda gözler ABD-İran anlaşmasında 2026-06-16 09:40:00 UNICEF "Dünyadaki çocukların yarısı en az üç iklim tehlikesine maruz kalıyor" 2026-06-16 09:12:00 KTGB “Kıbrıs Türk basını önemli bir değerini kaybetmiştir” 2026-06-16 09:05:00 Arıklı “Önce yasa önerisini görüşelim sonra, seçime gidelim” 2026-06-16 09:01:00 Endonezya'da 6,7 büyüklüğünde deprem 2026-06-16 08:55:00 Altın ayrıntı bekliyor, temkinli yükseliş var 2026-06-16 08:49:00 Devlet Piyangosu çekildi! (15 Haziran 2026 tam liste) 2026-06-16 08:38:00 Hürmüz'de normale dönüş aylar sürebilir 2026-06-16 08:21:00