Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Nöbetçi eczaneler (24 Haziran 2026) Kurtulmuş “Türkiye garantörlük hakkından asla vazgeçmeyecek” KTAMS, Hukuk Dairesi’nde grev ve eylem uyarısı yaptı Bir haftada 51 kaza, 17 yaralı! Akdeniz'de 4,9 büyüklüğünde deprem! Denktaş “Et temel tüketim maddesi kapsamına alınmalı ve yüzde sıfır KDV uygulanmalı” Öztürkler Bakü’de konuştu “Haklarımız daha fazla görmezden gelinemez” Öztürkler’in Bakü temasları sürüyor Köpeğe işkence eden 38 yaşındaki şahıs tutuklandı! KAMUSEN “Sözleşmeli personel iş güvencesi talep ediyor" Doğanköy ve Kumyalı-Karpaz ana yolunda yangın! Kanatlı “Limanlarda açılan münhal sayısı yetersiz” Yoldan çıkan tır devrildi, sürücü yaralandı! Büsküvütçü "Halk sağlığı telafisi imkansız bir sürece girdi" Golf oynadığı sırada hayatını kaybeden şahsın ölüm nedeni açıklandı! Güney Kıbrıs’ta konut fiyatlarında artış Ayşe Öztabay "Bu toplumun en büyük sorunu güvensizliktir" Güney'de Türk mallarıyla ilgili denetim artırıldı Lefkoşa Belediye Orkestrası sezonu Latin Konseri ile kapatıyor Üstel “Önceliğimiz yeni tavizler vermek değil; devletimizi güçlendirmektir" Nöbetçi eczaneler (24 Haziran 2026) Kurtulmuş “Türkiye garantörlük hakkından asla vazgeçmeyecek” KTAMS, Hukuk Dairesi’nde grev ve eylem uyarısı yaptı Bir haftada 51 kaza, 17 yaralı! Akdeniz'de 4,9 büyüklüğünde deprem! Denktaş “Et temel tüketim maddesi kapsamına alınmalı ve yüzde sıfır KDV uygulanmalı” Öztürkler Bakü’de konuştu “Haklarımız daha fazla görmezden gelinemez” Öztürkler’in Bakü temasları sürüyor Köpeğe işkence eden 38 yaşındaki şahıs tutuklandı! KAMUSEN “Sözleşmeli personel iş güvencesi talep ediyor" Doğanköy ve Kumyalı-Karpaz ana yolunda yangın! Kanatlı “Limanlarda açılan münhal sayısı yetersiz” Yoldan çıkan tır devrildi, sürücü yaralandı! Büsküvütçü "Halk sağlığı telafisi imkansız bir sürece girdi" Golf oynadığı sırada hayatını kaybeden şahsın ölüm nedeni açıklandı! Güney Kıbrıs’ta konut fiyatlarında artış Ayşe Öztabay "Bu toplumun en büyük sorunu güvensizliktir" Güney'de Türk mallarıyla ilgili denetim artırıldı Lefkoşa Belediye Orkestrası sezonu Latin Konseri ile kapatıyor Üstel “Önceliğimiz yeni tavizler vermek değil; devletimizi güçlendirmektir"
Dolar
Euro
Sterlin

Ağırdağ ve Dikmen kavşaklarına kurulan trafik akıllı sinyalizasyon sistemi hizmette

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

Ağırdağ ve Dikmen kavşaklarına kurulan trafik akıllı sinyalizasyon sistemi hizmette

Lefkoşa-Girne Bölünmüş Anayolu üzerindeki Ağırdağ ve Dikmen kavşaklarına kurulan trafik akıllı sinyalizasyon sistemi hizmete alındı.

Karayolları Dairesi Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, güzergahı kullanacak sürücülerin, sinyalizasyon sisteminin trafik ışıklarına uymaları istendi.

Benzer haberler

Featured
Nöbetçi eczaneler (24 Haziran 2026) 2026-06-24 15:51:00 Kurtulmuş “Türkiye garantörlük hakkından asla vazgeçmeyecek” 2026-06-24 15:38:00 KTAMS, Hukuk Dairesi’nde grev ve eylem uyarısı yaptı 2026-06-24 15:24:00 Bir haftada 51 kaza, 17 yaralı! 2026-06-24 15:19:00 Akdeniz'de 4,9 büyüklüğünde deprem! 2026-06-24 15:17:00 Denktaş “Et temel tüketim maddesi kapsamına alınmalı ve yüzde sıfır KDV uygulanmalı” 2026-06-24 15:05:00 Öztürkler Bakü’de konuştu “Haklarımız daha fazla görmezden gelinemez” 2026-06-24 13:45:00 Öztürkler’in Bakü temasları sürüyor 2026-06-24 13:26:00 Köpeğe işkence eden 38 yaşındaki şahıs tutuklandı! 2026-06-24 13:23:00