Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Döviz piyasalarında günün son rakamları (26 Haziran 2026) Pekin'in en yüksek gökdelenine küçük uçak çarptı TDP "Böbrek nakli hastalarının ilaç temininde risk oluşmamalı" “Yarım Kalan Bir Tuvalden – II” sergisinden elde edilen gelir Çocuk Onkoloji Servisi’ne bağışlandı Çavuşoğlu "İnsanlık, tarihin en hızlı teknolojik dönüşüm süreçlerinden birini yaşıyor" Erenköy-Karpaz Belediyesinden plajda “Yaz’a Enerji Kat”etkinlikleri… Sağlık Hizmetleri Dairesi Yasa Tasarısı Genel Kurul’un gündemine sevk edildi Taçoy, AKPA’da göçmen ve mültecilerin sağlık hizmetlerine erişimi konusunu gündeme taşıdı Borsa günü yüzde 0,10 değer kazanarak tamamladı KIB-TEK Lefke Hizmet Binası için yapım sözleşmesi imzalandı Alas "Hükümet ülkeyi alanda çökertti" ECB "Euro Bölgesi'nde tüketicilerin kısa vadeli enflasyon beklentileri geriledi" Atandan UBP ve CTP'ye "Aday bulmakta sıkıntı mı yaşadınız?" Kadir İnanır hayatını kaybetti Kıbrıslı Yazar Fulya Adalıer Canbolat'tan iki kitap… İncirli “Naci Talat’ın mirası akılla, örgütle ve kesintisiz mücadeleyle ilerleyecek” Meteoroloji Dairesi en son hava durumu tahminlerini açıkladı! Ataoğlu ve Arıklı Ankara'da Uraloğlu'yla bir araya geldi Kamacıoğlu "Sanayi, hükümet programlarında somut hedeflerle yer almalı" Nöbetçi eczaneler (26 Haziran 2026) Döviz piyasalarında günün son rakamları (26 Haziran 2026) Pekin'in en yüksek gökdelenine küçük uçak çarptı TDP "Böbrek nakli hastalarının ilaç temininde risk oluşmamalı" “Yarım Kalan Bir Tuvalden – II” sergisinden elde edilen gelir Çocuk Onkoloji Servisi’ne bağışlandı Çavuşoğlu "İnsanlık, tarihin en hızlı teknolojik dönüşüm süreçlerinden birini yaşıyor" Erenköy-Karpaz Belediyesinden plajda “Yaz’a Enerji Kat”etkinlikleri… Sağlık Hizmetleri Dairesi Yasa Tasarısı Genel Kurul’un gündemine sevk edildi Taçoy, AKPA’da göçmen ve mültecilerin sağlık hizmetlerine erişimi konusunu gündeme taşıdı Borsa günü yüzde 0,10 değer kazanarak tamamladı KIB-TEK Lefke Hizmet Binası için yapım sözleşmesi imzalandı Alas "Hükümet ülkeyi alanda çökertti" ECB "Euro Bölgesi'nde tüketicilerin kısa vadeli enflasyon beklentileri geriledi" Atandan UBP ve CTP'ye "Aday bulmakta sıkıntı mı yaşadınız?" Kadir İnanır hayatını kaybetti Kıbrıslı Yazar Fulya Adalıer Canbolat'tan iki kitap… İncirli “Naci Talat’ın mirası akılla, örgütle ve kesintisiz mücadeleyle ilerleyecek” Meteoroloji Dairesi en son hava durumu tahminlerini açıkladı! Ataoğlu ve Arıklı Ankara'da Uraloğlu'yla bir araya geldi Kamacıoğlu "Sanayi, hükümet programlarında somut hedeflerle yer almalı" Nöbetçi eczaneler (26 Haziran 2026)
Dolar
Euro
Sterlin

Adli Tıp Uzmanı Deniz “Bebeğin kesin ölüm sebebi ileri tetkik sonucunda belli olacak"

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

Adli Tıp Uzmanı Deniz “Bebeğin kesin ölüm sebebi ileri tetkik sonucunda belli olacak"

​​​​​​​Adli Tıp Uzmanı Dr. İdris Deniz, Yenidoğan Yoğun Bakım’da hayatını kaybeden bebeğin kesin ölüm sebebinin yapılacak ileri tetkik sonucunda belli olacağını vurguladı. Deniz, bir basın yayın organında yer alan “Polise geç haber verildi, bilgiler eksik” ifadesinin kendisine ait olmadığını ve doğruyu yansıtmadığını açıkladı. TAK muhabirine açıklamada bulunan Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Adli Tıp Uzmanı Dr. İdris Deniz, Yenidoğan Yoğun Bakım’da hayatını kaybeden bebeğin kesin ölüm sebebinin yapılacak ileri tetkik sonucunda belli olacağını vurguladı. Bebekte Pnömotoraks’ın (Akciğer Sönmesi) otopsi sırasında tespit edilmediğini dile getiren Deniz, “ancak kişi canlı iken Pnömotoraks (Akciğer Sönmesi) olabileceği yönünde tanı ile göğüsün iki tarafından göğüs boşluklarına tüp yerleştirildiğine yönelik yaralar olduğunu gördüm. Bu da benim, otopsi sırasında göremememin sebebi, yapılan işlemin mevcut Pnömotoraks halini sonlandırdığı ve akciğerlerinin normal genişleyebildiği anlamına geliyor; olası bir akciğerinde herhangi bir hastalık veya bir yaralanma var mı yok mu bu ileri tetkik için aldığım organların ve dokuların incelenmesiyle ortaya çıkacak.” şeklinde konuştu. "Polise geç bildirildi" tabirinin bir yayın organı tarafından manşete taşındığını dile getiren Deniz, polise ne zaman ve nasıl bildirildiğinin kendisiyle ilgili bir husus olmadığını söyledi. Polisin yoğun şekilde çalıştığına da dikkat çekken Deniz, kendisine geç veya erken bildirilmesinin kedisinin otopsi raporunu hazırlamasını etkileyecek bir husus olmadığını vurgulayarak, “benim söylediklerimden böyle bir sonuç çıkartıldıysa eğer bu gerçeği yansıtmıyor.” dedi. Bebeğin vücudunda alkol bulunmasına rağmen bebeğin ölüm sebebinin alkolden olduğu bulgusuna ulaşmadığını kaydeden Deniz, “Alkolün kendisi değil metaboliti tespit edildi. Aktif alkol tespitimiz halen yok.” şeklinde konuştu. Bebeğin alkolden mi ya da bir başka hastalıktan mı öldüğünün ancak dokuların incelenmesiyle ortaya çıkacağını vurgulayan Deniz, bebeğin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi yapılmasını da hastane hekimlerinin istediğini kaydetti. Deniz, bebeğin ölüm sebebinin ancak ileri tetkik sonuçlarına göre belli olacağını söyledi.

Benzer haberler

Featured
Döviz piyasalarında günün son rakamları (26 Haziran 2026) 2026-06-26 21:18:56 Pekin'in en yüksek gökdelenine küçük uçak çarptı 2026-06-26 20:50:30 TDP "Böbrek nakli hastalarının ilaç temininde risk oluşmamalı" 2026-06-26 20:46:10 “Yarım Kalan Bir Tuvalden – II” sergisinden elde edilen gelir Çocuk Onkoloji Servisi’ne bağışlandı 2026-06-26 20:38:32 Çavuşoğlu "İnsanlık, tarihin en hızlı teknolojik dönüşüm süreçlerinden birini yaşıyor" 2026-06-26 20:25:26 Erenköy-Karpaz Belediyesinden plajda “Yaz’a Enerji Kat”etkinlikleri… 2026-06-26 19:56:38 Sağlık Hizmetleri Dairesi Yasa Tasarısı Genel Kurul’un gündemine sevk edildi 2026-06-26 19:42:11 Taçoy, AKPA’da göçmen ve mültecilerin sağlık hizmetlerine erişimi konusunu gündeme taşıdı 2026-06-26 19:38:20 Borsa günü yüzde 0,10 değer kazanarak tamamladı 2026-06-26 19:06:06