ADA74 yarın düzenlenecek törenle halka tanıtılıyor
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Kıbrıs Türk Denizcilik Ltd. Şti.’nin bünyesine yeni katılan ADA 74 RoRo/feribotu, yarın saat 17.00’de Gazimağusa Limanı’nda düzenlenecek törenle halka tanıtılacak.
Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, geminin, 93.80 metre boyunda, 15 metre eninde, 400 yolcu, 14 tır ve 25 araba kapasiteli olduğu belirtildi.
Açıklamada, geminin ayrıca, 200 kişilik pulman koltukları ve 300 kişilik kafeteryası yanında internet, TV, film ve diziler ile halka konforlu bir seyahat seçeneği sunarak, deniz ulaşımına yeni bir soluk getireceği kaydedildi.
-Mersin’e haftada 3 sefer
ADA 74’ün, salı, perşembe ve pazar akşamları saat 20.00’de Gazimağusa Limanı’ndan Mersin Limanı’na hareket ederek, haftada 3 sefer ile halka güvenli ve huzurlu yolculuk imkanı sağlayacağı ifade edilen açıklamada, ADA 74 feribotunun tanıtımı için düzenlenecek törene basın mensuplarının ve tüm halkın davetli olduğu bildirildi.
Benzer haberler
Featured
Ercan Havalimanı yakınlarında yangın meydana geldi!
Güney Kıbrıs'ta internet dolandırıcılığ nedeniyle milyonlarca euro ekonomik kayıp
Nöbetçi eczaneler (28 Temmuz 2026)
Başbakan Üstel, milletvekilleri ve ilçe başkanlarıyla seçim sürecine ilişkin hazırlıkları değerlendirdi
BM Genel Sekreteri Guterres, ara bölgedeki Kayıp Şahıslar Komitesi Antropoloji Laboratuvarı’nı ziyaret etti
Ölümlü kazaya neden olan araç sürücüsünün ismi açıklandı!
Güney'de şap hastalığıyla ilgili mücadele devam ediyor
Guterres, Ledra Palace Otel önündeki BM anıtına çelenk koydu
Kronos yatağının geliştirilmesi için “Nihai Yatırım Kararı" alındı


