Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
KTTB “Ülkede adeta sevkler üzerine kurulu bir sağlık sistemi oluştu” Girne'deki cinayete ilişkin detaylar ortaya çıktı! Euro banknotları yeniden tasarlanıyor ABD'de salmonella salgını 27 eyalete yayıldı: Sebebi jalapeno biberleri olarak gösteriliyor Aral Moral “Yurttaşlık Yasası güncellenmeli” Girne'deki cinayet zanlıları mahkemeye çıkarıldı! Kıbrıs Rum Meteoroloji Dairesi "1968’den beri yaşanan 8’inci en sıcak temmuz" Ertuğruloğlu, TC Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ile görüştü “Great Sea Inteconnector” (GSI) Projesine Fransız “Meridiam” şirketi de dahil oldu Nöbetçi eczaneler (6 Ağustos 2026) Güney Kıbrıs'taki hayvan besicileri eylem yaptı Mars yüzeyinin hemen altında korunmuş organik karbon bulundu Dana “Hedefimiz sonuç alıcı süreçlerin gerçekleşmesidir” Alihtia “Hristodulidis görüşmeye hazır ama randevuyu Ağustos sonuna verdi” Kuveyt’ten Kayıp Şahıslar Komitesi’ne 50 bin dolar bağış KTMMOB ve El-Sen arasında “Ortak Enerji Komitesi İş Birliği Protokolü” imzalandı Vuda atış alanındaki yangına ilişkin soruşturma raporu tamamlandı Markette kadına saldırı gerçekleştiren zanlı mahkemeye çıkarıldı, polis detayları anlattı! Devlet Emlak ve Malzeme Dairesi, kullanılmış eşya ve içkileri perakende usulü satışa çıkaracak Dört ayrı trafik kazasında 1'i ağır 2 kişi yaralandı, 2 sürücü tutuklandı! KTTB “Ülkede adeta sevkler üzerine kurulu bir sağlık sistemi oluştu” Girne'deki cinayete ilişkin detaylar ortaya çıktı! Euro banknotları yeniden tasarlanıyor ABD'de salmonella salgını 27 eyalete yayıldı: Sebebi jalapeno biberleri olarak gösteriliyor Aral Moral “Yurttaşlık Yasası güncellenmeli” Girne'deki cinayet zanlıları mahkemeye çıkarıldı! Kıbrıs Rum Meteoroloji Dairesi "1968’den beri yaşanan 8’inci en sıcak temmuz" Ertuğruloğlu, TC Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ile görüştü “Great Sea Inteconnector” (GSI) Projesine Fransız “Meridiam” şirketi de dahil oldu Nöbetçi eczaneler (6 Ağustos 2026) Güney Kıbrıs'taki hayvan besicileri eylem yaptı Mars yüzeyinin hemen altında korunmuş organik karbon bulundu Dana “Hedefimiz sonuç alıcı süreçlerin gerçekleşmesidir” Alihtia “Hristodulidis görüşmeye hazır ama randevuyu Ağustos sonuna verdi” Kuveyt’ten Kayıp Şahıslar Komitesi’ne 50 bin dolar bağış KTMMOB ve El-Sen arasında “Ortak Enerji Komitesi İş Birliği Protokolü” imzalandı Vuda atış alanındaki yangına ilişkin soruşturma raporu tamamlandı Markette kadına saldırı gerçekleştiren zanlı mahkemeye çıkarıldı, polis detayları anlattı! Devlet Emlak ve Malzeme Dairesi, kullanılmış eşya ve içkileri perakende usulü satışa çıkaracak Dört ayrı trafik kazasında 1'i ağır 2 kişi yaralandı, 2 sürücü tutuklandı!
Dolar
Euro
Sterlin

Açlık grevi başlattılar

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Açlık grevi başlattılar

Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nin CAS şirketinin tasfiyesine karar vermesinin ardından, CAS çalışanları, Ercan Havalimanı girişindeki çemberde açlık grevine başladı.

CAS çalışanları adına Erkut Öznergiz, BRT’de yayınlanan “Burası Önemli” programına katıldı. Öznergiz, CAS’la ilgili süreci anlatarak, gelinen noktada çalışanların tazminatlarının ve 6 aylık maaşlarının ödenmediğini belirtti. Hükümete tanıdıkları sürenin dolduğunu ve Ercan Havalimanı girişindeki çemberde açlık grevine başladıklarını kaydeden Öznergiz, başka çareleri kalmadığını ve çıktıkları bu yolda kararlı olduklarını söyledi. Öznergiz, “Tazminatlarımızı almak en doğal hakkımızdır. Bu hakkımızı istiyoruz. Diğer batan kurum ve kuruluşlarda çalışanlara ne yapıldıysa bize de uygulanmasını istiyoruz” dedi. CAS çalışanları adına konuşan Erkut Öznergiz, açlık grevine 30 kişi ile başladıklarını ama bu sayının her geçen gün artacağını dile getirdi. Kaynak:TAK-BRT  

Benzer haberler

Featured
KTTB “Ülkede adeta sevkler üzerine kurulu bir sağlık sistemi oluştu” 6 Ağu 2026 15:55 Girne'deki cinayete ilişkin detaylar ortaya çıktı! 6 Ağu 2026 15:36 Euro banknotları yeniden tasarlanıyor 6 Ağu 2026 15:17 ABD'de salmonella salgını 27 eyalete yayıldı: Sebebi jalapeno biberleri olarak gösteriliyor 6 Ağu 2026 15:14 Aral Moral “Yurttaşlık Yasası güncellenmeli” 6 Ağu 2026 15:02 Girne'deki cinayet zanlıları mahkemeye çıkarıldı! 6 Ağu 2026 14:40 Kıbrıs Rum Meteoroloji Dairesi "1968’den beri yaşanan 8’inci en sıcak temmuz" 6 Ağu 2026 14:28 Ertuğruloğlu, TC Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ile görüştü 6 Ağu 2026 14:21 “Great Sea Inteconnector” (GSI) Projesine Fransız “Meridiam” şirketi de dahil oldu 6 Ağu 2026 13:55