Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Fransa liselerde cep telefonlarını yasaklamaya hazırlanıyor Trump "İran ile çok güçlü bir anlaşma yaptık, beğenmezsem bombalarım" Döviz piyasalarındaki hafif yükseliş sürüyor Uzmanlardan uyarı: En ölümcül Ebola salgını kapıda ABD-İran mutabakat metni sızdı: 14 maddelik anlaşmada neler var? Fed kritik faiz kararını açıkladı Ada rekorlarla şampiyon İncirli "CTP, 2027’de güven veren ve çözüm üreten bir hükümet kuracak" Denktaş “Kim gelirse gelsin bir şey değişmez ezberini bozmak istiyoruz" Kuzey Kıbrıs Muhasebe ve Denetim Meslek (Değişiklik) Yasa Tasarısı Genel Kurula sevk edildi KTEZO "Düşük faizli kredi uygulaması devam ediyor" Borsa günü yüzde 0,50 değer kaybederek tamamladı Hasan Küçük “Geçici çalışanlara ilişkin yasa kamuya güç verecek” Türkiye Dışişlerinden, AP’nin Türkiye Raporu'na tepki AP Türkiye Raporu kabul edildi Dokuz yıldır devam eden Halkbank davası sona erdi CHP'de olağanüstü kurultay talep eden 833 delegenin imzası genel merkeze teslim edildi Atatürk Öğretmen Akademisi yasa tasarısı komitede onaylandı Köroğlu, HIV iddialarıyla ilgili açıklama yapılması çağrısında bulundu Meteoroloji son tahminleri açıkladı: Önümüzdeki günlerde sağanak yağmur bekleniyor! Fransa liselerde cep telefonlarını yasaklamaya hazırlanıyor Trump "İran ile çok güçlü bir anlaşma yaptık, beğenmezsem bombalarım" Döviz piyasalarındaki hafif yükseliş sürüyor Uzmanlardan uyarı: En ölümcül Ebola salgını kapıda ABD-İran mutabakat metni sızdı: 14 maddelik anlaşmada neler var? Fed kritik faiz kararını açıkladı Ada rekorlarla şampiyon İncirli "CTP, 2027’de güven veren ve çözüm üreten bir hükümet kuracak" Denktaş “Kim gelirse gelsin bir şey değişmez ezberini bozmak istiyoruz" Kuzey Kıbrıs Muhasebe ve Denetim Meslek (Değişiklik) Yasa Tasarısı Genel Kurula sevk edildi KTEZO "Düşük faizli kredi uygulaması devam ediyor" Borsa günü yüzde 0,50 değer kaybederek tamamladı Hasan Küçük “Geçici çalışanlara ilişkin yasa kamuya güç verecek” Türkiye Dışişlerinden, AP’nin Türkiye Raporu'na tepki AP Türkiye Raporu kabul edildi Dokuz yıldır devam eden Halkbank davası sona erdi CHP'de olağanüstü kurultay talep eden 833 delegenin imzası genel merkeze teslim edildi Atatürk Öğretmen Akademisi yasa tasarısı komitede onaylandı Köroğlu, HIV iddialarıyla ilgili açıklama yapılması çağrısında bulundu Meteoroloji son tahminleri açıkladı: Önümüzdeki günlerde sağanak yağmur bekleniyor!
Dolar
Euro
Sterlin

"AB'den Pfizer-Biontech aşısı geliyor"

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
"AB'den Pfizer-Biontech aşısı geliyor"

Sağlık Bakanı Ali Pilli, Avrupa Birliği’nden (AB) pazartesi günü bin adet aşı geleceğini açıkladı.

Bugün sabah saatlerinde Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Başbakan Ersan Saner ve Sağlık Bakanı Ali Pilli, Türkiye’den gönderilen Çin şirketi Sinovac’ın ürettiği CoronaVac aşısını yaptırmıştı.

Lefkoşa Acil Durum Hastanesi’nde aşı olduktan sonra basına açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Ali Pilli, aşıların ülkeye hayırlı olmasını dileyerek, TC Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, TC Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve TC Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya teşekkür etti.

Dünyada KKTC olarak Koronavirüs mücadelesi kapsamında oldukça başarılı olunduğunu dile getiren Pilli, “Halkımız rahat olsun. Aşıları temin edip, mart ayının sonuna kadar aşı olayını bitireceğiz” dedi.

Pilli, pazartesi günü Avrupa Birliği’nden de bin adet aşı geleceğini kaydederek, bu aşıların 65 yaş üzeri kişilere yapılacağını söyledi.

TAK

Benzer haberler

Featured
Fransa liselerde cep telefonlarını yasaklamaya hazırlanıyor 2026-06-17 21:51:00 Trump "İran ile çok güçlü bir anlaşma yaptık, beğenmezsem bombalarım" 2026-06-17 21:44:00 Döviz piyasalarındaki hafif yükseliş sürüyor 2026-06-17 21:37:00 Uzmanlardan uyarı: En ölümcül Ebola salgını kapıda 2026-06-17 21:33:00 ABD-İran mutabakat metni sızdı: 14 maddelik anlaşmada neler var? 2026-06-17 21:23:00 Fed kritik faiz kararını açıkladı 2026-06-17 21:19:00 Ada rekorlarla şampiyon 2026-06-17 21:07:00 İncirli "CTP, 2027’de güven veren ve çözüm üreten bir hükümet kuracak" 2026-06-17 21:02:00 Denktaş “Kim gelirse gelsin bir şey değişmez ezberini bozmak istiyoruz" 2026-06-17 20:54:00