Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Zelenski'den Rusya'ya karşı 40 günlük operasyon talimatı Milyonlarca yılın sırrı çözüldü: Dünya’nın ilk kıtalarını asteroitler engellemiş Tesla’ya bir otopilot davası daha: Texas’taki kazaya çifte soruşturma Venezuela'daki depremde can kaybı en az 235'e yükseldi Döviz kurlarında son durum (26 Haziran 2026) Avrupa artan aşırı hava olayları nedeniyle seyahat için riskli bölge haline geliyor Japonya'da yaklaşan iki tayfun nedeniyle şiddetli yağış uyarısı yapıldı Sakallı "Yasa tasarısının hayat bulması için sürecin yakın takipçisi olacağız" Döviz piyasalarında günün son rakamları (25 Haziran 2026) Üstel UBP Parti Meclisi toplantısının ardından belediye başkan adaylarını açıkladı Yemin eden 175 polis ile 25 itfaiye memuru, PGM kadrosuna dahil oldu Kaspersky, yeni siber saldırı kampanyası tespit etti “BRTK (Değişiklik) Yasa Tasarısı” ile “Kamu Görevlileri (Değişiklik) Yasa Tasarısı” Genel Kurul’a sevk edildi Kişi “CTP, güçlü ve istikrarlı bir hükümet kurmaya hazırdır” Borsa günü yüzde 0,50 değer kaybederek tamamladı Dev-İş “Arhun'un sözleri somut gerçeklikten tamamen uzak” Apple, yüksek çip maliyetleri dolayısıyla bazı ürünlerinin fiyatlarında artışa gitti Okan Dağlı'nın “Yirmi Üç Asırlık Kent Mağusa” kitabı tanıtıldı Gazimağusa'da bulunan Sakarya kavşağındaki çalışmalar tamamladı Avcıoğlu "Petrol fiyatları düştü, akaryakıta İndirim neden yapılmıyor?" Zelenski'den Rusya'ya karşı 40 günlük operasyon talimatı Milyonlarca yılın sırrı çözüldü: Dünya’nın ilk kıtalarını asteroitler engellemiş Tesla’ya bir otopilot davası daha: Texas’taki kazaya çifte soruşturma Venezuela'daki depremde can kaybı en az 235'e yükseldi Döviz kurlarında son durum (26 Haziran 2026) Avrupa artan aşırı hava olayları nedeniyle seyahat için riskli bölge haline geliyor Japonya'da yaklaşan iki tayfun nedeniyle şiddetli yağış uyarısı yapıldı Sakallı "Yasa tasarısının hayat bulması için sürecin yakın takipçisi olacağız" Döviz piyasalarında günün son rakamları (25 Haziran 2026) Üstel UBP Parti Meclisi toplantısının ardından belediye başkan adaylarını açıkladı Yemin eden 175 polis ile 25 itfaiye memuru, PGM kadrosuna dahil oldu Kaspersky, yeni siber saldırı kampanyası tespit etti “BRTK (Değişiklik) Yasa Tasarısı” ile “Kamu Görevlileri (Değişiklik) Yasa Tasarısı” Genel Kurul’a sevk edildi Kişi “CTP, güçlü ve istikrarlı bir hükümet kurmaya hazırdır” Borsa günü yüzde 0,50 değer kaybederek tamamladı Dev-İş “Arhun'un sözleri somut gerçeklikten tamamen uzak” Apple, yüksek çip maliyetleri dolayısıyla bazı ürünlerinin fiyatlarında artışa gitti Okan Dağlı'nın “Yirmi Üç Asırlık Kent Mağusa” kitabı tanıtıldı Gazimağusa'da bulunan Sakarya kavşağındaki çalışmalar tamamladı Avcıoğlu "Petrol fiyatları düştü, akaryakıta İndirim neden yapılmıyor?"
Dolar
Euro
Sterlin

ABD'deki ankete göre Harris "salıncak eyaletler"in 5'inde, Trump ise 1'inde önde

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

ABD'deki ankete göre Harris "salıncak eyaletler"in 5'inde, Trump ise 1'inde önde

ABD'de 5 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimlerine ilişkin bir ankette, Demokratların adayı Kamala Harris'in yarışın çekişmeli geçtiği "salıncak eyaletler"in 5'inde, Cumhuriyetçilerin adayı Donald Trump'ın ise 1'inde önde göründüğü belirtildi.

The Cook Political Report şirketinin anketine göre, "salıncak eyaletler" olarak değerlendirilen Pensilvanya, Wisconsin, Michigan, Kuzey Carolina ve Arizona'da Kamala Harris, Nevada'da ise Donald Trump önde göründü. Georgia eyaletinde ise her iki aday yüzde 48'le eşit destek aldı.

Harris, ankette rakibi Trump'tan Wisconsin ve Michigan'da 3, Pensilvanya ve Kuzey Carolina'da 1, Arizona'da ise 2 puan önde çıktı. Trump ise Nevada eyaletinde Harris'in 3 puan önünde göründü.

Buna göre, 7 çekişmeli eyalette Harris'e destek ortalama yüzde 48 olarak anketlere yansıdı. Trump'ın ise yüzde 47 destek gördüğü belirtildi.

ABD'de yapılan başkanlık veya ara seçimlerin kaderini, her dönem Demokratlar ve Cumhuriyetçiler arasında gidip gelen ve "salıncak eyalet" olarak nitelendirilen eyaletler belirliyor. Partiler, kampanya çalışmalarını özellikle kritik öneme sahip "kararsız seçmen" olarak gördükleri bu eyaletlerde yoğunlaştırıyor.

Benzer haberler

Dünya
Zelenski'den Rusya'ya karşı 40 günlük operasyon talimatı 2026-06-26 09:00:00 Milyonlarca yılın sırrı çözüldü: Dünya’nın ilk kıtalarını asteroitler engellemiş 2026-06-26 08:40:00 Tesla’ya bir otopilot davası daha: Texas’taki kazaya çifte soruşturma 2026-06-26 08:35:00 Venezuela'daki depremde can kaybı en az 235'e yükseldi 2026-06-26 08:27:00 Avrupa artan aşırı hava olayları nedeniyle seyahat için riskli bölge haline geliyor 2026-06-25 22:01:00 Japonya'da yaklaşan iki tayfun nedeniyle şiddetli yağış uyarısı yapıldı 2026-06-25 21:57:00 Venezuela'daki depremlerde can kaybı 164'e yükseldi 2026-06-25 14:37:00 Filipinler'de lise saldırısının şüphelisinin oynadığı iddia edilen video oyun “Gorebox” yasaklandı 2026-06-25 13:48:00 Son 24 saatte dünyada 4 büyük deprem oldu 2026-06-25 12:36:00