ABD'de üst geçit çöktü... Ölü ve yararlılar var!
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
ABD'nin Florida eyaletine bağlı Miami kentinde yeni yapılan bir yaya köprüsü çöktü. Olay yerinde ölü ve yaralılar var.
Florida Otoyol Güvenliği Sözcüsü, otoyol üzerinden geçerek Florida Uluslararası Üniversitesi'ne ulaşan köprünün, otoyoldan geçen araçların üzerine çökmesi sonucu ölü ve yaralılar olduğunu duyurdu.
Köprünün çökmesi sonucu; hem köprü üzerinde bulunan yayalar, hem de otoyol da seyir halindeyken göçük altında kalan araç sürücüleri ve yolcuları ölümle burun buruna geldi. Olay yerine çok sayıda ilk yardım araçları sevk edildi. Ölü ve yaralı sayısına ilişkin net bir rakam verilmedi.
Yeni inşa edilen köprünün geçtiğimiz cumartesi günü kullanıma açıldığı, maliyetinin de 14.2 milyon dolar olduğu belirtildi.
Benzer haberler
Dünya
İngiliz sanatçı David Hockney 88 yaşında hayatını kaybetti
Kanada ve ABD arasında anlaşmazlığa yol açan köprünün açılışı ertelendi
İngiltere Savunma Bakanı Healey'nin istifasının ardından göreve Jarvis atandı
Güney Kıbrıs, Yunanistan, İsrail ve ABD “Doğu Akdeniz Enerji Merkezi” kurdu
Trump "Bugün İran ile savaşı bitirdik"
Netflix, Türk öğretmene tazminat ödeyecek
Trump için yeni rekor: Son sağlık kontrolünde 22 uzman doktor görev yaptı
Çin'den sıra dışı casusluk iddiası "Deniz kaplumbağaları ajan olarak kullanılıyor"
Çocuklu ailelerden ekstra ücret talep eden havayolu şirketi hakkında soruşturma


