Kıbrıs Haber
Kıbrıs —
English News
Dolar —
Euro —
Sterlin —
SON DAKİKA
Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı "Ercan'da uçuş emniyeti ticari kaygıların ve operasyonel aksaklıkların üzerinde tutuluyor" Girne-Lefkoşa ana yolunda kaza: Otobüs devrildi, iki kişi yaralandı Creditwest Bank, KTEV burs işbirliğini yeniledi İncirli “Ülkeyi ortak akılla hep birlikte geleceğe taşıyacağız” GSI çalışmaları ekim ortalarında başlıyor Güney Kıbrıs’ın Schengen üyeliği önündeki iki sorundan biri kalktı Adana ve Osmaniye'de peş peşe depremler meydana geldi KTOEÖS yarın Mağusa merkez ve çevre okullarda öğleden sonra grevde olacak "Girne Belgeseli" Amerika yolcusu: 21 filmlik resmî seçkide yer aldı FODER, 2026-2027 sezon açılışı etkinliği düzenledi KTÖS Girne Özel Eğitim ve İş Eğitim Okulunda yarın ve perşembe toplu iş bırakma eylemi yapacak... KKTC’de kalp cerrahisinde bir ilk: Robotik cerrahiyle mitral kapak ameliyatı yapıldı Gemi faciası sonrası kayıp olan erkek şahsa ait bir naaşa daha ulaşıldı Ulusal Konsey'in kapalı kapılar ardındaki görüşmeleri Fileleftheros’a sızdırıldı Hristodulidis’in kapalı bölge Maraş’ın iadesini konusunu gündeme getirdiği iddiası ZMO Başkanı Uluçam "Önerilen ismin Bakanlar Kurulu’na götürülmemesi yasaya aykırılık oluşturmaktadır” CTP Milletvekili aday adayları Parti Meclisi’nde oybirliğiyle onaylandı Trafik denetimlerinde 19 araç trafikten men edildi Son 24 saatte en fazla yağış 55 kilogram olarak kaydedildi İş Sağlığı ve Güvenliği uzmanları “İki iş kazası gerekli tedbirlerle önlenebilirdi” Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı "Ercan'da uçuş emniyeti ticari kaygıların ve operasyonel aksaklıkların üzerinde tutuluyor" Girne-Lefkoşa ana yolunda kaza: Otobüs devrildi, iki kişi yaralandı Creditwest Bank, KTEV burs işbirliğini yeniledi İncirli “Ülkeyi ortak akılla hep birlikte geleceğe taşıyacağız” GSI çalışmaları ekim ortalarında başlıyor Güney Kıbrıs’ın Schengen üyeliği önündeki iki sorundan biri kalktı Adana ve Osmaniye'de peş peşe depremler meydana geldi KTOEÖS yarın Mağusa merkez ve çevre okullarda öğleden sonra grevde olacak "Girne Belgeseli" Amerika yolcusu: 21 filmlik resmî seçkide yer aldı FODER, 2026-2027 sezon açılışı etkinliği düzenledi KTÖS Girne Özel Eğitim ve İş Eğitim Okulunda yarın ve perşembe toplu iş bırakma eylemi yapacak... KKTC’de kalp cerrahisinde bir ilk: Robotik cerrahiyle mitral kapak ameliyatı yapıldı Gemi faciası sonrası kayıp olan erkek şahsa ait bir naaşa daha ulaşıldı Ulusal Konsey'in kapalı kapılar ardındaki görüşmeleri Fileleftheros’a sızdırıldı Hristodulidis’in kapalı bölge Maraş’ın iadesini konusunu gündeme getirdiği iddiası ZMO Başkanı Uluçam "Önerilen ismin Bakanlar Kurulu’na götürülmemesi yasaya aykırılık oluşturmaktadır” CTP Milletvekili aday adayları Parti Meclisi’nde oybirliğiyle onaylandı Trafik denetimlerinde 19 araç trafikten men edildi Son 24 saatte en fazla yağış 55 kilogram olarak kaydedildi İş Sağlığı ve Güvenliği uzmanları “İki iş kazası gerekli tedbirlerle önlenebilirdi”
Dolar —
Euro —
Sterlin —

ABD'de geyikleri zombilere dönüştüren ölümcül bir hastalık ortaya çıktı

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
ABD'de geyikleri zombilere dönüştüren ölümcül bir hastalık ortaya çıktı
Reklam

ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri, geyik ve kanada geyiklerini etkileyen hastalığın yirmi dört ABD eyaletiyle iki Kanada eyaletinde kayıt altına alındığı belirtti.

Daily Mail'de yer alan haberde, ‘kronik zayıflatıcı hastalık' olarak tanımlanan hastalığın beyni ve omuriliği etkilediği, kilo ve koordinasyon kaybına neden olduğu ve hayvanları saldırganlaştırdığı belirtildi. Bununla birlikte, enfeksiyonun kapılmasından sonra ilk semptomların ortaya çıkmasının birkaç yıl sürebileceği kaydedildi.Hastalığa yakalanan hayvanları görenler, onların gerçekten de zombi gibi göründüğünü söyledi. Hastalığın 40 yıl önce vahşi doğada ortaya çıktığı belirtildi. (Daily Mail)

Benzer haberler

Dünya
Trump "İran'la ilgili karar aşamasındayım" 4 Eki 2026 09:28 Ebola salgınının bilançosu ağır: Can kaybı 4'bini geçti 3 Eki 2026 21:52 Çin’de “yapay güneş” projesi: Bir kritik adım daha geçildi 3 Eki 2026 20:59 Almanya Weimar dönemi benzeri bölünme riskiyle karşı karşıya 3 Eki 2026 20:31 Bermuda'dan ABD'ye giden uçak kayboldu 3 Eki 2026 20:04 İspanya'nın 50 kentinde binlerce kişi konut krizine çözüm talebiyle meydanlara indi 3 Eki 2026 19:35 Çar Samuil'in kemikleri 1000 yıl sonra Bulgaristan'a naklediliyor 3 Eki 2026 15:03 Yunanistan'ın güneyinde şiddetli yağışlar üç gündür etkisini sürdürüyor 3 Eki 2026 14:02 Arjantin yabancı yatırımı çekmek için 350 bin dolara vatandaşlık dağıtacak 3 Eki 2026 10:02