Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Tevfik Gören, CTP’nin Erenköy-Karpaz Belediyesi Başkan adayı oldu Ayak bileğinden ameliyat olmayı bekleyen hastanın yanlışlıkla dişleri çekildi Telsim, 5G deneyim çalışması yapacak Başbakan Üstel “KKTC geçici değil kalıcıdır; pazarlık konusu değildir” Denetimlerde 40 araç trafikten men edildi Stefanos Stefanu “Yeni fikirler konusunda nabzımızı yokladılar” Güney Kıbrıs nüfus artışı hızında AB ülkeleri arasında ikinci sırada Kathminerini “Guterres Kıbrıs sorununu kesin bir sona götürecek bir geri sayıp sürecinin sinyalini veriyor" Erhürman "Bu halk bu adada hep vardır ve görmezden gelinmeyi, yok sayılmayı kabullenmeyecek" LTB Maratonu için hazırlıklar başladı Instagram ve Facebook'a erişim sorunu yaşanıyor Hristodulidis "Tasos İsaak ve Solomos Solomu'nun öldürülmesi konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor" Lübnan ile Güney Kıbrıs arasında elektrik kablosu döşenme projesi gündemde Gazimağusa Belediyesi plajları yenilendi Dış Basın Birliği, TİMBİR ve TDGF arasında iş birliği protokolü imzalandı Küresel piyasalarda gözler önümüzdeki hafta ECB'nin faiz kararına çevrildi Venezuela'daki depremlerde hayatını kaybedenlerin sayısı 5 bini aştı İspanya'da "yılın en büyük orman yangınında" binlerce hektarlık alan kül oldu Nöbetçi eczaneler (19 Temmuz 2026) İran'da deprem meydana geldi! Tevfik Gören, CTP’nin Erenköy-Karpaz Belediyesi Başkan adayı oldu Ayak bileğinden ameliyat olmayı bekleyen hastanın yanlışlıkla dişleri çekildi Telsim, 5G deneyim çalışması yapacak Başbakan Üstel “KKTC geçici değil kalıcıdır; pazarlık konusu değildir” Denetimlerde 40 araç trafikten men edildi Stefanos Stefanu “Yeni fikirler konusunda nabzımızı yokladılar” Güney Kıbrıs nüfus artışı hızında AB ülkeleri arasında ikinci sırada Kathminerini “Guterres Kıbrıs sorununu kesin bir sona götürecek bir geri sayıp sürecinin sinyalini veriyor" Erhürman "Bu halk bu adada hep vardır ve görmezden gelinmeyi, yok sayılmayı kabullenmeyecek" LTB Maratonu için hazırlıklar başladı Instagram ve Facebook'a erişim sorunu yaşanıyor Hristodulidis "Tasos İsaak ve Solomos Solomu'nun öldürülmesi konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor" Lübnan ile Güney Kıbrıs arasında elektrik kablosu döşenme projesi gündemde Gazimağusa Belediyesi plajları yenilendi Dış Basın Birliği, TİMBİR ve TDGF arasında iş birliği protokolü imzalandı Küresel piyasalarda gözler önümüzdeki hafta ECB'nin faiz kararına çevrildi Venezuela'daki depremlerde hayatını kaybedenlerin sayısı 5 bini aştı İspanya'da "yılın en büyük orman yangınında" binlerce hektarlık alan kül oldu Nöbetçi eczaneler (19 Temmuz 2026) İran'da deprem meydana geldi!
Dolar
Euro
Sterlin

9 yaşındaki çocuk tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı!

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

9 yaşındaki çocuk tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı!

Lapta'da bugün saat 16.00 sıralarında aniden rahatsızlanan 9 yaşındaki çocuk kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

Polisten yapılan açıklama şu şekilde:

" Lapta’da Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde, Miray Houssein Dhatt YAKUDOĞLU (E-9), arkadaşları ile oyun oynadığı sırada aniden rahatsızlanması sonucu ambulans ile kaldırıldığı Girne Dr. Akçiçek Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirmiştir. Soruşturma devam etmektedir."

Benzer haberler

Featured
Tevfik Gören, CTP’nin Erenköy-Karpaz Belediyesi Başkan adayı oldu 2026-07-19 14:06:42 Ayak bileğinden ameliyat olmayı bekleyen hastanın yanlışlıkla dişleri çekildi 2026-07-19 13:44:00 Telsim, 5G deneyim çalışması yapacak 2026-07-19 13:36:45 Başbakan Üstel “KKTC geçici değil kalıcıdır; pazarlık konusu değildir” 2026-07-19 13:26:19 Denetimlerde 40 araç trafikten men edildi 2026-07-19 13:17:15 Stefanos Stefanu “Yeni fikirler konusunda nabzımızı yokladılar” 2026-07-19 13:12:03 Güney Kıbrıs nüfus artışı hızında AB ülkeleri arasında ikinci sırada 2026-07-19 13:02:22 Kathminerini “Guterres Kıbrıs sorununu kesin bir sona götürecek bir geri sayıp sürecinin sinyalini veriyor" 2026-07-19 12:55:46 Erhürman "Bu halk bu adada hep vardır ve görmezden gelinmeyi, yok sayılmayı kabullenmeyecek" 2026-07-19 12:42:27