7 yaşındaki çocuğun kafasına kamyondan atılan taş çarptı!
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Haravgi ve diğer gazetelerde yer alan bir haberde, babasının kullandığı araçta yolcu olarak bulunan 7 yaşındaki bir kız çocuğunun kafasına, karşı yönden gelen kamyonun yanlarından geçtiği sırada yoldan fırlayan bir taş parçasının çarptığını ve kız çocuğunun başından ciddi şekilde yaralandığını yazdı.
Taş parçasının ön camı kırarak hızla çocuğun başına çarptığını ve bunun sonucunda çocuğun kafatasında kırık ve beyninde kanama meydana geldiğini kaydeden gazete, çocuğun Limasol Genel Hastanesine kaldırıldığını ve tedavisinin sürdüğünü ekledi.
Öte yandan Güney Kıbrıs’ta dün akşamüzeri merkezi cezaevinde meydana gelen bir olayda, adam öldürmekten 17 yıl hüküm giymiş Arap kökenli bir mahkûmun, hücresini değiştirmedikleri için kendini yakmaya çalıştığı haber verildi.
Mahkûmun önce şiltesini ateşe vermeye çalıştığı, başarılı olamayınca kıyafetlerini çakmakla ateşe verdikten sonra kendini bunların üzerine attığını yazan Fileleftheros, mahkûmun el ve ayaklarından yaralandığını, aynı zamanda duman solduğundan ötürü solunum problemleri yaşadığını ifade etti.
Haberde, hastaneye kaldırılan mahkûmun durumunun ciddi Ancak hayati tehlikesi olmadığı kaydedildi.
Benzer haberler
Featured
Özersay “Türkiye iki devletli çözüm arayışını sürdürüyor”
Dr. Suat Günsel Girne İlkokulu, mezunlarını törenle uğurladı
Çeler “Hodri meydan altı ay sonrasına çekilmez”
Kamuda çalışan geçici personelle ilgili yasa önerisi komitede onaylandı
Brent petrolün varil fiyatlarında son durum
Dünya, ABD'de gol atan İranlı futbolcunun sevincini konuşuyor
Trump "Ben olmasaydım İsrail olmazdı"
Çeler “Vatandaşlar, siyasetçilerle aralarındaki uçurumun kapanmasını istiyor”
İnanıroğlu "Girne Anafartalar Lisesi'nde yaşanan olaya ilişkin iddilar gerçeği yansıtamamaktadır"


