'7 Eylül’de güvenli bir şekilde başlıyoruz'

Voice Kıbrıs Haber
Kamu Araçları İşletmecileri Derneği (Kar-İş) Başkanı Fuat Topaloğlu, Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığına bağlı tüm okul öncesi, özel eğitim, ilkokul 1. ve 2. Sınıfların 7 Eylül Pazartesi gününden itibaren yüz yüze eğitime başlayacağını açıklanmasından sonra öğrenci taşımacılığın güvenli bir şekilde başlaması için gerekli hazırlıkları yaptıklarını açıkladı.
Kar-İş Başkanı Topaloğlu’nun açıklaması şu şekilde;
‘Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı ile görüşmelerimiz sonrasında, okul öncesi, özel eğitim, ilkokul 1. ve 2. Sınıfların 7 Eylül Pazartesi gününden itibaren yüz yüze eğitime başlayacağını bilgisini aldık.
Kar-İş olarak bizde çocuklarımızın güvenli bir şekilde okullarına gidip gelmeleri için araçlarımızda gerekli güvenlik önlemleri ve gerekli ilaçlamaları yaptırıp 7 Eylül Pazartesi gününe hazır olacağız. Bu konuda tüm şoför arkadaşlarımıza gerekli uyarıları yaptık ve gerekli maskeleri de en kısa sürede dağıtacağız. Ailelerimizin de çocuklarını bize emanet ederken gerekli önlemleri almasını bekliyoruz.
Zor ve hassas bir süreçten geçiyoruz. Tedbirleri aksatmadan herkes kurallara uygun bir şekilde davranırsa diğer sınıflarında ilerleyen günlerde yüz yüze eğitime başlayabileceğini düşünüyoruz.
Bu vesile ile bir kez daha tüm halkımızın açıklanan kurallara uymasını gerektiğini hatırlatır ve yeni öğretim yılının tüm öğrencilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını dileriz.’
(BRT/MAIL)
Benzer haberler
Featured
İspanya'daki iki hızlı trenin çarpıştığı kazada ölü sayısı 46'ya yükseldi
Polisten üç ilçede eş zamanlı asayiş ve trafik denetimi
Güney Kıbrıs’ta eski siren sistemi kriz endişesi yarattı
Evlat acısının ardından acı haber: Cem Akaş 58 yaşında hayatını kaybetti
Güney'de geçen yıl 45 kişi trafik kazasında hayatını kaybetti
YKP "Maraş BM yönetimine devredilmeli, Mağusa Limanı AB denetiminde ticarete açılmalı"
Meteoroloji Dairesi'nden yarın için kuvvetli yağış uyarısı
Din İşleri Başkanlığı duyurdu "Cuma ezanı 12.30’da okunacak"
İkamet izinsiz olduğu tespit edilen 9 kişi tutuklandı




