Kıbrıs Haber
Kıbrıs —
English News
Dolar —
Euro —
Sterlin —
SON DAKİKA
Guterres'ten, nükleer silah kullanımını önlemek için diyaloğa geri dönme çağrısı AB'de kişi başına gıda israfı 129 kilograma ulaştı Döviz piyasalarında günün son rakamları (29 Eylül 2026) İran Dışişleri Bakanı "Katarlı arabuluculara önerilerimizi ilettik, ABD'nin yanıtını bekliyoruz" 41 yıl hapis yatan Carter, yeni DNA bulgularının ardından kefaletle serbest bırakıldı KKTC’deki spor heyecanı TRT Avaz’a taşınıyor Onalt'tan süt fiyatlarının yükseltilmesine tepki "Maliyet hesabı belgeleriyle açıklanmalı" Başbakanlık "Yeni bir naaşa daha ulaşıldı, iki naaşın ise kimliği belirlendi" Borsa günü yüzde 2,40 değer kaybıyla tamamladı AJet'ten yurt dışı bağlantılı uçuşlarda indirim kampanyası Baykallı "Sorunları yaratan anlayış yeniden çözümün adresi olamaz" Akdoğan’da atıl durumdaki bina Kültür Merkezi olarak düzenledi KTEZO "Kararı derhal gözden geçirin, bir günlük saadet için bütün geleceği tüketmeyin" CTP "Gençlik Vizyonu"nu paylaştı Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Komitesi ikinci toplantısını gerçekleştirdi Girne Belediyesi, "Ata Tohumu Halk Buluşması" düzenliyor Eczanelerin yeni çalışma saatleri açıklandı “Hristodulidis’in 19 Maddesi ve Guterres’in 7 Maddesi” Güvenlik kamu görevlilerine ilişkin yasa tasarıları Komiteye geri çekildi Nöbetçi eczaneler (29 Eylül 2026) Guterres'ten, nükleer silah kullanımını önlemek için diyaloğa geri dönme çağrısı AB'de kişi başına gıda israfı 129 kilograma ulaştı Döviz piyasalarında günün son rakamları (29 Eylül 2026) İran Dışişleri Bakanı "Katarlı arabuluculara önerilerimizi ilettik, ABD'nin yanıtını bekliyoruz" 41 yıl hapis yatan Carter, yeni DNA bulgularının ardından kefaletle serbest bırakıldı KKTC’deki spor heyecanı TRT Avaz’a taşınıyor Onalt'tan süt fiyatlarının yükseltilmesine tepki "Maliyet hesabı belgeleriyle açıklanmalı" Başbakanlık "Yeni bir naaşa daha ulaşıldı, iki naaşın ise kimliği belirlendi" Borsa günü yüzde 2,40 değer kaybıyla tamamladı AJet'ten yurt dışı bağlantılı uçuşlarda indirim kampanyası Baykallı "Sorunları yaratan anlayış yeniden çözümün adresi olamaz" Akdoğan’da atıl durumdaki bina Kültür Merkezi olarak düzenledi KTEZO "Kararı derhal gözden geçirin, bir günlük saadet için bütün geleceği tüketmeyin" CTP "Gençlik Vizyonu"nu paylaştı Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Komitesi ikinci toplantısını gerçekleştirdi Girne Belediyesi, "Ata Tohumu Halk Buluşması" düzenliyor Eczanelerin yeni çalışma saatleri açıklandı “Hristodulidis’in 19 Maddesi ve Guterres’in 7 Maddesi” Güvenlik kamu görevlilerine ilişkin yasa tasarıları Komiteye geri çekildi Nöbetçi eczaneler (29 Eylül 2026)
Dolar —
Euro —
Sterlin —

6 buçuk saatlik elektrik kesintisi yapılacak

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
6 buçuk saatlik elektrik kesintisi yapılacak
Reklam

Orta gerilim elektrik şebekesinde yapılacak proje çalışması nedeniyle yarın saat 10:00 ile yaklaşık 16.30 saatleri arasında; Tatlısu Sahil Kısmına ve Seralar bölgesine elektrik verilemeyeceği bildirildi.

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu Girne Şube Amirliği’nden yapılan açıklamada, “Elektrik enerjisi, çalışmaların seyrine göre belirtilen saatten daha erken veya geç verilebileceğinden, şebekede her an elektrik enerjisi varmış gibi davranılması önemle duyurulur. Bölge halkının mağduriyet yaşamaması adına gerekli tedbirleri almasını rica eder, verdiğimiz rahatsızlık için özür dileriz.” Denildi.

Voice Kıbrıs Haber/TAK

Benzer haberler

Featured
Guterres'ten, nükleer silah kullanımını önlemek için diyaloğa geri dönme çağrısı 29 Eyl 2026 22:03 AB'de kişi başına gıda israfı 129 kilograma ulaştı 29 Eyl 2026 21:48 Döviz piyasalarında günün son rakamları (29 Eylül 2026) 29 Eyl 2026 21:34 İran Dışişleri Bakanı "Katarlı arabuluculara önerilerimizi ilettik, ABD'nin yanıtını bekliyoruz" 29 Eyl 2026 21:28 41 yıl hapis yatan Carter, yeni DNA bulgularının ardından kefaletle serbest bırakıldı 29 Eyl 2026 21:19 KKTC’deki spor heyecanı TRT Avaz’a taşınıyor 29 Eyl 2026 21:05 Onalt'tan süt fiyatlarının yükseltilmesine tepki "Maliyet hesabı belgeleriyle açıklanmalı" 29 Eyl 2026 20:53 Başbakanlık "Yeni bir naaşa daha ulaşıldı, iki naaşın ise kimliği belirlendi" 29 Eyl 2026 19:58 Borsa günü yüzde 2,40 değer kaybıyla tamamladı 29 Eyl 2026 19:41