Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Kuzey Kıbrıs Kentler Forumu başladı Gazimağusa’daki İngiliz Yüksek Komiserlik binası restore ediliyor Öztürkler "Anavatan Türkiye Cumhuriyeti'nin garantörlüğü önemlidir” Cumhurbaşkanlığı’nda 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinliği düzenlendi Kanatlı “Mağusa Limanı'nın özel mülkiyete geçişine dair her türlü girişimin derhal durdurulmasını talep ediyoruz” Haspolat'ta 12 bin ağaç ile endüstri ormanı oluşturuluyor Kamu-İş “Toplu İş Sözleşmesi Yasası ve Uygulamaları” panelinin ikincisini düzenledi Kıbrıs’ta hastalık riski taşıyan iki tür sivrisinek resmen ECDC haritasında Temel Sağlık Hizmetleri Dairesi Yasa’sı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi Annita Dimitru yeniden Meclis Başkanı oldu Lefkoşa'da bazı sokaklarda asfaltlama çalışması yapılacak! KKTC ile Türkiye arasında Sağlık Hizmet Desteği Protokolünün Uygun Bulunmasına İlişkin (Onay) Yasa’sı Resmi Gazete’de “Büyük Romulus” bu akşam Girne Amfi Tiyatro'da sahnelenecek “Küresel İklim Değişikliği ve İnsan Sağlığına Etkileri” başlıklı sempozyum düzenlenecek Şap hastalığıyla ilgili yasadaki cezalar artırıldı Öztürkler "Doğal gaz hattının 2028’de tamamlanması hedefleniyor" “Ben Fidel” isimli tiyatro oyunu Girne’de sahnelenecek İzmir uçağında alarm: Yolcular acil tahliye edildi! Türkiye'de Mayıs ayı enflasyon rakamları açıklandı! Milli Eğitim Bakanlığı'nda görevden alma ve atama yapıldı! Kuzey Kıbrıs Kentler Forumu başladı Gazimağusa’daki İngiliz Yüksek Komiserlik binası restore ediliyor Öztürkler "Anavatan Türkiye Cumhuriyeti'nin garantörlüğü önemlidir” Cumhurbaşkanlığı’nda 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinliği düzenlendi Kanatlı “Mağusa Limanı'nın özel mülkiyete geçişine dair her türlü girişimin derhal durdurulmasını talep ediyoruz” Haspolat'ta 12 bin ağaç ile endüstri ormanı oluşturuluyor Kamu-İş “Toplu İş Sözleşmesi Yasası ve Uygulamaları” panelinin ikincisini düzenledi Kıbrıs’ta hastalık riski taşıyan iki tür sivrisinek resmen ECDC haritasında Temel Sağlık Hizmetleri Dairesi Yasa’sı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi Annita Dimitru yeniden Meclis Başkanı oldu Lefkoşa'da bazı sokaklarda asfaltlama çalışması yapılacak! KKTC ile Türkiye arasında Sağlık Hizmet Desteği Protokolünün Uygun Bulunmasına İlişkin (Onay) Yasa’sı Resmi Gazete’de “Büyük Romulus” bu akşam Girne Amfi Tiyatro'da sahnelenecek “Küresel İklim Değişikliği ve İnsan Sağlığına Etkileri” başlıklı sempozyum düzenlenecek Şap hastalığıyla ilgili yasadaki cezalar artırıldı Öztürkler "Doğal gaz hattının 2028’de tamamlanması hedefleniyor" “Ben Fidel” isimli tiyatro oyunu Girne’de sahnelenecek İzmir uçağında alarm: Yolcular acil tahliye edildi! Türkiye'de Mayıs ayı enflasyon rakamları açıklandı! Milli Eğitim Bakanlığı'nda görevden alma ve atama yapıldı!
Dolar
Euro
Sterlin

4847 test yapıldı, 16'sı yerel 21  pozitif vakaya rastlandı

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
4847 test yapıldı, 16'sı yerel 21  pozitif vakaya rastlandı

Sağlık Bakanı Dr. Ali Pilli, son 24 saatte yapılan test sayısının 4847 olduğunu, 16'sı yerel 21 pozitif vakaya rastlandığını, 71  kişinin taburcu edildiğini açıkladı.

Bakan Pilli, 5 kişinin daha önce tespit edilen vakanın  temaslısı  olduğunu ve bu süre içinde gözetim altında bulunduğunu ,16 kişinin ise yerel vaka olduğunu kaydetti.

Pilli, vakalardan 8 kişinin Lefkoşa, 9 kişinin Girne, 4 kişinin Mağusa Bölgesi'nden olduğunu belirtti.

20Şubat 2021 Covid-19 genel durumu şöyle:

Bugün Yapılan Test Sayısı: 4847

Bugün Saptanan Pozitif Vaka Sayısı: 21

Ülke dışından gelen Vaka Sayısı :

Karantinada Pozitifleşen Temaslı Vaka Sayısı: 5

Yerel Vaka Sayısı: 16

İyileşip Bugün Taburcu Edilen Hasta Sayısı: 71

Bugün Kaybedilen Hasta:

Yapılan Toplam Test Sayısı: 499.505

Toplam Vaka Sayısı: 3192

İyileşip Toplam Taburcu Edilen Vaka Sayısı: 2744

Tedavisi Devam Eden Vaka Sayısı: 425

Pandemi Merkezindeki Hasta Sayısı: 107

Pandemi Otellerinde Takip Edilen Vaka Sayısı: 313

Toplam Kaybedilen Hasta Sayısı: 22

Yoğun Bakımda Yatan Hasta Sayısı: 5

Voice Kıbrıs Haber

Benzer haberler

Coronavirüs
Güney Kıbrıs'ta da karantina zorunluluğu kaldırıldı 2023-05-06 17:36:21 Son iki haftada 58 pozitif vakaya rastlandı 2023-04-26 16:11:35 Güney Kıbrıs’ta 19 yaşındaki genç Covid-19 nedeniyle yaşamını yitirdi 2023-04-21 10:16:32 "Covid-19'un endemiye dönüştüğüne dair bilimsel çalışmalar var” 2023-04-18 16:57:57 Güneyde Covid-19 4 can daha aldı! 2023-03-31 14:15:10 Son iki haftada 1 kişi covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti 2023-03-29 11:45:09 Güneyde 4 kişi daha hayatını kaybetti! 2023-03-24 10:56:56 Bir haftada 6 ölüm, bin 281 yeni vaka 2023-03-17 19:22:37 Güneyde bir haftada Covid-19 kaynaklı 5 ölüm 2023-03-10 19:20:22