38 araç trafikten men edildi!
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Gazimağusa, Girne, Güzelyurt ve İskele Polis Müdürlükleri sorumluluk sahalarında 19-20.11.2022 tarihleri, 22:00 - 02:00 saatleri arasında, , eş zamanlı olarak asayiş ve trafik denetimleri gerçekleştirdi.
Gazimağusa’da gerçekleştirilen denetimler kapsamında; bölgede faaliyet gösteren kafeler, barlar, restoranlar, marketler, gece kulüpleri ve halkın yoğun olarak bulunduğu yerler kontrol edilmiş ancak, herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi.
Kumarhanelerde gerçekleştirilen denetimlerde ise, kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 5 kişi tespit edilerek aleyhlerinde yasal işleme gidildi.
Trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucu, toplam 938 araç sürücüsü kontrol edilmiş ve 1’i alkollü içki tesiri altında araç kullanma olmak üzere, çeşitli suçlardan toplam 195 araç sürücüsü rapor edilerek aleyhlerinde yasal işlem başlatıldı ve 2 araç trafikten men edildi.
Girne’de gerçekleştirilen denetimler kapsamında; bölgede faaliyet gösteren kahvehaneler, pansiyonlar ve halkın yoğun olarak bulunduğu yerler kontrol edilmiş ancak, herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi.
Kumarhanelerde gerçekleştirilen denetimlerde ise, kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 42 kişi tespit edilerek aleyhlerinde yasal işleme gidildi.
Trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucu, toplam 1237 araç sürücüsü kontrol edilmiş ve 9’ü alkollü içki tesiri altında araç kullanma olmak üzere, çeşitli suçlardan toplam 328 araç sürücüsü rapor edilerek aleyhlerinde yasal işlem başlatıldı ve 19 araç trafikten men edildi.
Güzelyurt’ta gerçekleştirilen denetimler kapsamında; bölgede faaliyet gösteren bahis evleri, alkollü içki satışı yapılan yerler, kahvehaneler ve halkın yoğun olarak bulunduğu yerler kontrol edilmiş ancak, herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi.
Trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucu, toplam 1000 araç sürücüsü kontrol edilmiş ve 2’si alkollü içki tesiri altında araç kullanma olmak üzere, çeşitli suçlardan toplam 279 araç sürücüsü rapor edilerek aleyhlerinde yasal işlem başlatıldı ve 17 araç trafikten men edilmdi.
İskele’de gerçekleştirilen denetimler kapsamında; bölgede faaliyet gösteren eğlence mekanları ve halkın yoğun olarak bulunduğu yerler kontrol edilmiş ancak, herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi.
Kumarhanelerde gerçekleştirilen denetimlerde ise, kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 6 kişi tespit edilerek aleyhlerinde yasal işleme gidildi.
Trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucu, toplam 315 araç sürücüsü kontrol edilmiş ve 3’ü alkollü içki tesiri altında araç kullanma olmak üzere, çeşitli suçlardan toplam 99 araç sürücüsü rapor edilerek aleyhlerinde yasal işlem başlatıldı.
Benzer haberler
Featured
1950'den bu yana görülen en büyük El Nino'nun daha şiddetlisi geliyor
Bugün hava nasıl olacak? (7 Ekim 2026)
EL-SEN'in grevi yarın da devam edecek
Nobel Fizik Ödülü'nün sahibi belli oldu
Fransa'da eylemler nedeniyle liselerde eğitime ara verildi
Ekinci “Hedefimiz sadece Meclis’e dönmek değil, toplumun gündemini Meclis’e taşımak”
Döviz piyasalarında günün son rakamları (6 Ekim 2026)
Üstel “Eğer bir çivi çaktılarsa ceketimi o çiviye asacağım”
Dinçyürek “Ambulans filomuza iki yeni tam donanımlı ambulans daha katıldı”



