3 dilde çocuk kitabı “Barışın Sesi” tanıtım etkinliği yapılacak
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Eğitimci İsfendiyar Pilli tarafından yazılan “Barışın Sesi” adlı çocuk kitabı, 15 Nisan Cumartesi saat 15.00’te şenlikli bir etkinlikle okurlara tanıtılacak. Büyük Han arkasındaki Lorenza Cafe’de gerçekleşecek olan etkinlikte çocuklar kitaptan 3 dilde bölümler okurken yine çocuk müzisyenlerden şarkılar da sunulacak.
Yazarın ve Khora Yayınevi yetkililerinin sunuşlarının yanı sıra, kitabı gönüllü olarak resimleyen lise öğrencisi Yeşim Çukurovalı ve çevirisini üstlenen Peral Onurlap ile Anna Tsangari de etkinliğe katılacak. Dileyen okurlar kitap alarak, bu barış projesine destek olan yazara, çizere ve çevirmenlere imzalatabilecek.
Barışın Sesi, ilkokul öğrencileri başta olmak üzere her yaştan okura hitap eden, dil becerilerini geliştiren bir kitap olarak Khora Kitabevi ve tüm kitapçılardan temin edilebilir.
Etkinliğe her yaştan barış severler ve kitap severler davet ediliyor.
Benzer haberler
Featured
Güney Kıbrıs'ta kış öncesi yakıt endişesi
Bir günde üç trafik kazası: 1 kişi yaralandı, 2 sürücü tutuklandı!
KTOEÖS “Çocuklarımızı dogmatik ve korkuya dayalı eğitim anlayışına teslim etmeyeceğiz”
Çatalköy'de ani ölüm
Posta Dairesi ile Muhtarlar Birliği arasında iş birliği protokolü imzalandı
Gönyeli'de iş kazası
Tuğcu “Taleplerimiz yerine getirilene kadar tüm bölgelerde ve Teknecik'te eylemlerimiz sürecek”
17 yaşındaki genç yürüdüğü sırada rahatsızlandı, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı!
Bir naaşa daha ulaşıldı... Kayıp sayısı 5'e düştü



