"3 bin TL pandemi desteği mesajlarına itibar etmeyin"
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı vatandaşları uyararak, cep telefonlarına ‘‘ 3000 TL değerinde pandemi desteği ’’adı altında, Sosyal Hizmetler Müdürlüğü web adresi ile gelen kısa mesajlara itibar edilmemesini istedi.
Bakanlık'tan yapılan açıklama şu şekilde:
"Son günlerde vatandaşlarımız tarafından Bakanlığımıza cep telefonlarına pandemi destek ödemeleri ile ilgili kısa mesajlar geldiği ihbarı yapılmaktadır.
Söz konusu kısa mesajların ve web adreslerinin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı Sosyal Hizmetler Dairesi ile hiçbir ilgisi bulunmamaktadır.
Pandemi destek ödemeleri ile ilgili, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı Sosyal Sigortalar Dairesi’ne ait ssd.gov.ct.tr ile İhtiyat Sandığı Dairesi’ne ait ihtiyat.gov.ct.tr adresli web siteleri dışında başka bir web sitesine itibar edilmemesi, vatandaşlarımızın özellikle kişisel bilgilerini ve hesap numaralarını paylaşmaması önemle rica olunur.
Ekonomik ve sosyal olarak zor zamanlardan geçtiğimiz bugünlerde, vatandaşlarımızı destek ödemesi adı altında suiistimal etmeye ve dolandırmaya çalışanlarla ilgili olarak Bakanlığımız , Polis Genel Müdürlüğü’ne şikayetçi olmuş ve konuyla ilgili soruşturma başlatılması için girişimde bulunmuştur.
Kamuoyunun bilgisine önemle duyurulur."
Voice of the Island
Voice of the Island Benzer haberler
Featured
Netanyahu “Pilotun uçağı düşürmeyi amaçladığına dair kanıtlar var”
Fed, bankaların stres testine yönelik değişiklikleri tamamladı
Sucuoğlu, Yılmazköy –Kılıçaslan yol güzergâhında incelemelerde bulundu
Cumhuriyet Meclisi ile TBMM futbol takımları zolasyon ve ambargolara karşı dostluk maçı yaptı
Bazı Kıbrıslı Türk ve Rum siyasi partilerden ortak açıklama “GYÖ’ler müzakerelerin yerini alamaz”
Öztürkler “Kıbrıs Türk gençliğinin sesi izolasyonlardan büyüktür”
Ataoğlu “Lefkoşa 2027 yılında önemli bir gençlik merkezi olacak”
Güz dönemi burs başvuruları 31 Ekim’e kadar devam edecek
Almanya’da eylül enflasyonu son 3 yılın zirvesinde



