3 bin fidan dikilecek

Voice Kıbrıs Haber
Ülkemizin en büyük sorunları arasında yer alan çevre konusunda, Kuzey Kıbrıs Cumhurbaşkanlığınca genel ve sürekli bir seferberlik halinde yürütülen “Temiz Düşün” Çevre Temizliği ve Çevre Koruma Projesi kapsamında, 3 bin fidan, 03 Şubat 2017 Cuma günü toprakla buluşuyor.
Temiz Düşün kampanyası çerçevesinde, Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığınca, İskele İlçesine bağlı Balalan Köyü anten bölgesinde fidan dikimi gerçekleştirilecek. Etkinlik; Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın eşi Meral Akıncı’nın, Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı personel ve çocuklarının, Orman Dairesi Müdürlüğünün, Dipkarpaz, Mehmetçik, İskele, Yenierenköy, Büyükkonuk Belediye çalışanlarının, İskele İlçesi Bölge halkının ve öğrencilerinin katılımıyla icra edilecek.
Sabah saat 10.30’da başlayacak etkinlikte bölgeye 3 bin adet çam ve selvi türü fidan dikilecek. Fidan dikilen bölgede ayrıca, genel maksatlı bir çadır kurularak, Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığının Seyyar Mutfağı’nda pişen öğle yemeği etkinliğe katılanlara ikram edilecek.
Kaynak: BRT
Benzer haberler
Featured
Neil Young Trump'a dava açtı
Döviz piyasalarında günün son rakamları (27 Ekim 2026)
Melania Trump, Rusya ile Ukrayna arasındaki bölgesel ateşkesin başladığını duyurdu
Dünya alarm veriyor: Sera gazları benzeri görülmemiş seviyelere ulaştı
UNSEEN: The Athletes of Northern Cyprus belgeselinin fragmanı yayımlandı
Borsa günü yatay seyirle tamamladı
Güler “Kıbrıs Türk halkının güvenliği ülkemiz açısından vazgeçilmez öneme sahiptir”
UBP 50 milletvekili adayını açıkladı
Çeler “Siyasete güven hesap verebilirliğin hayata geçirilmesiyle mümkün olacak”




