3 ayrı kazada 5 kişi yaralandı
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Dün ve bugün Girne-Değirmenlik Anayolu, Lefkoşa ve Lefkoşa-Girne Anayolu’nda gerçekleşen trafik kazaları sonucu 5 kişi yaralandı.
Dün saat 17:30 sıralarında, Girne-Değirmenlik Anayolu’nun 4-5’inci kilometreleri arasında, 25 yaşındaki şahıs 84 miligram alkollü içki tesiri altında, yönetimindeki PB 155 plakalı salon araç ile Girne istikametine doğru seyrettiği sırada, dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sol kısmındaki bankete düşmüş ve tekrar yola girdikten sonra yolun sağ kısmında bulunan çelik bariyerlere de çarptı.
Çapmanın etkisiyle savrulan PB 155 plakalı araç, karşı istikametten gelmekte olan 53 yaşındaki bir şahıs yönetimindeki SK 664 plakalı van aracın ön kısmına da çarpıp durdu. Kaza sonucu yaralanan olmadı. Soruşturm devam etmektedir.
Bugün saat 01:00 sıralarında, Lefkoşa’da Şehit Mustafa Ahmet Ruso Caddesi üzerinde, 32 yaşındaki bir şahıs yönetimindeki US 955 plakalı salon araç ile kuzey istikametine doğru seyrettiği sırada Çangar Çemberine geldiğinde, sağdan gelen araçlara öncelik hakkı vermeden dikkatsizce çembere giriş yapması sonucu, o esnada 158 miligram alkollü içki tesiri altında yönetimindeki MJ 126 plakalı salon araç ile çemberi dönmekte olan 24 yaşındaki bir şahsın önünü tıkaması sonucu çarpıştı.
Kaza sonucu yaralanan şahıs, kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından Acil Serviste müşahede altına alındı.
Soruşturma devam etmektedir.
Bugün saat 01:45 sıralarında, Lefkoşa-Girne Anayolu’nun 9-10’uncu kilometreleri arasında, 19 yaşındaki bir şahıs yönetimindeki EU 770 plakalı araç ile Girne istikametine doğru seyrettiği sırada sağa meyilli viraja geldiğinde, dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun orta kısmındaki çelik bariyerlere çarptıktan sonra, savrularak yolun solundaki çelik bariyerlere de çarpmış ve 2 metre derinliğindeki su kanalı içerisine düşüp sol yan kısmı üzerinde durdu.
Kaza sonucu yaralanan araç sürücüsü ve yolcu olarak bulunan üç kişi kaldırıldıkları Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavilerinin ardından müşahede altına alındı. Soruşturma devam etmektedir.
Benzer haberler
Featured
Gerilim, Netanyahu'nun New York programını kısalttı
Döviz piyasalarında günün son rakamları (24 Eylül 2026)
İsviçre'de bu yıl sıcaklar nedeniyle 600'den fazla kişi hayatını kaybetti
Borsa günü yüzde 2,74'lük değer kaybıyla tamamladı
CTP, milletvekili kontenjan adaylarını oy birliğiyle belirledi
LDH Genel Başkanı Görgüner de Cyprus Forum 2026’dan çekildi
İncirli "6 Aralık büyük bir gün olacak"
Halkın Partisi’nde yeni genel başkan yardımcıları belirlendi
Hristodulidis New York'ta Guterres ile görüştü



