Kıbrıs Haber
Kıbrıs —
English News
Dolar —
Euro —
Sterlin —
SON DAKİKA
Üç örgütten açıklama “Hiçbir beden toplumsal normlara uymak adına değiştirilmek zorunda değildir” Öztürkler “Türkiye ve KKTC’nin Doğu Akdeniz’deki meşru hakları tartışma konusu olamaz” Kathimerini “Türkiye Kıbrıs sorununa çizgiyi çekti...İki devlet” Güney Kıbrıs AB-Türkiye yakınlaşmasından endişeli Holguin “İlerlemenin önündeki en büyük engel iç siyaset ve seçimler” İKD 15. Yılın Kadın Girişimcileri Ödülleri sahiplerini buldu GİKAD, "Lapta Hesap İşi"ni podyuma taşıdı GSI: Abeille Marengo yarın çalışmalara başlıyor Sinirlioğlu Kıbrıs meselesinde izleyeceği politika hakkında da konuştu Genel ve yerel seçimler için ad çekme yarın yapılacak Meclis Genel Kurulu yarın toplanacak Üçlü görüşme yarın yapılacak Son 24 saatte en fazla yağış alan yerler açıklandı Üstel “Koşulsuz bedelli askerlik için yasa önerisini ilk oturumda Meclis’e sunacağız” Zeytinyağı üretiminde kayıt dönemi başladı: Değirmene giden her ürün kayıt altına alınacak Arıklı "Yoruma açık seçim maddeleri düzeltilmeli" CTP, Gören’in adaylığına ilişkin YSK kararını değerlendirdi Japonya'da deprem: 20'den fazla kişi yaralandı Hristodulidis'ten Güney Kıbrıs'taki "İngiliz üslerinin sömürgeci mirasına son verilmesi" çağrısı Nöbetçi eczaneler (8 Kasım 2026) Üç örgütten açıklama “Hiçbir beden toplumsal normlara uymak adına değiştirilmek zorunda değildir” Öztürkler “Türkiye ve KKTC’nin Doğu Akdeniz’deki meşru hakları tartışma konusu olamaz” Kathimerini “Türkiye Kıbrıs sorununa çizgiyi çekti...İki devlet” Güney Kıbrıs AB-Türkiye yakınlaşmasından endişeli Holguin “İlerlemenin önündeki en büyük engel iç siyaset ve seçimler” İKD 15. Yılın Kadın Girişimcileri Ödülleri sahiplerini buldu GİKAD, "Lapta Hesap İşi"ni podyuma taşıdı GSI: Abeille Marengo yarın çalışmalara başlıyor Sinirlioğlu Kıbrıs meselesinde izleyeceği politika hakkında da konuştu Genel ve yerel seçimler için ad çekme yarın yapılacak Meclis Genel Kurulu yarın toplanacak Üçlü görüşme yarın yapılacak Son 24 saatte en fazla yağış alan yerler açıklandı Üstel “Koşulsuz bedelli askerlik için yasa önerisini ilk oturumda Meclis’e sunacağız” Zeytinyağı üretiminde kayıt dönemi başladı: Değirmene giden her ürün kayıt altına alınacak Arıklı "Yoruma açık seçim maddeleri düzeltilmeli" CTP, Gören’in adaylığına ilişkin YSK kararını değerlendirdi Japonya'da deprem: 20'den fazla kişi yaralandı Hristodulidis'ten Güney Kıbrıs'taki "İngiliz üslerinin sömürgeci mirasına son verilmesi" çağrısı Nöbetçi eczaneler (8 Kasım 2026)
Dolar —
Euro —
Sterlin —
Reklam

260 kilo portakal çalındı!

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
260 kilo portakal çalındı!
Reklam

Yayla köyünde dün bir bahçeden 260 kilo portakal çalındı.

Polisten yapılan açıklamaya göre,  Yayla köyünde bulunan bir şahsa ait portakal bahçesi içerisine izinsiz olarak girip mülke tecavüz eden 45 ve 47 yaşındaki iki kişi toplam 260 kilogram ağırlığındaki portakal meyvesini ağaçlardan toplamak suretiyle çaldıkları tespit edildi.

Bahse konu şahıslar tutuklanmış olup, söz konusu portakal meyveleri emare olarak alındı.

Soruşturma devam ediyor.

Öte yandan dün saat 23:00 sıralarında, Bostancı’da, 22 yaşındaki şahıs 158 miligram alkollü içki tesiri altında,59 yaşındaki şahıs ise 286 miligram alkollü içki tesiri altında oldukları sırada, makul mazeretleri olmaksızın yüksek sesle bağırıp çağırarak çevreye rahatsızlık verdikleri için olay yerine giden polis ekibinin aracının ön camına, elleri ile kasten vurup kırmak suretiyle hasara uğrattı.

Bahse konu şahsılar suçüstü tutuklanmış olup, soruşturma devam ediyor.

Benzer haberler

Featured
Üç örgütten açıklama “Hiçbir beden toplumsal normlara uymak adına değiştirilmek zorunda değildir” 8 Kas 2026 13:53 Öztürkler “Türkiye ve KKTC’nin Doğu Akdeniz’deki meşru hakları tartışma konusu olamaz” 8 Kas 2026 13:46 Kathimerini “Türkiye Kıbrıs sorununa çizgiyi çekti...İki devlet” 8 Kas 2026 13:39 Güney Kıbrıs AB-Türkiye yakınlaşmasından endişeli 8 Kas 2026 13:34 Holguin “İlerlemenin önündeki en büyük engel iç siyaset ve seçimler” 8 Kas 2026 13:25 İKD 15. Yılın Kadın Girişimcileri Ödülleri sahiplerini buldu 8 Kas 2026 13:17 GİKAD, "Lapta Hesap İşi"ni podyuma taşıdı 8 Kas 2026 13:12 GSI: Abeille Marengo yarın çalışmalara başlıyor 8 Kas 2026 12:41 Sinirlioğlu Kıbrıs meselesinde izleyeceği politika hakkında da konuştu 8 Kas 2026 12:33