“2023 Uluslararası Barış Koşusu Günü” nedeniyle koşu düzenleniyor
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
“2023 Uluslararası Barış Koşusu Günü” nedeniyle BM Kalkınma Programı (UNDP) tarafından BM Genel Sekreteri’nin Kıbrıs Özel Danışmanı Ofisi (OSASG) ile işbirliği içerisinde ve Kültür Teknik Komitesi ile “Reunite” himayelerinde Lefkoşa’da koşu etkinliği düzenlenecek.
UNDP tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre cumartesi günü yapılacak koşu sabah saat 9.00’da Ledra Palas’ta başlayacak.
Ara bölgede yer alan Ledra Palas Otel önünden başlayacak koşu boyunca katılımcılar Lefkoşa’nın merkezinde koşacak. Koşu boyunca Elefteria Meydanı, Ledra Caddesi, Büyük Han ve Ledra Palas’dan geçilecek.
Benzer haberler
Featured
Rusya'dan olası salgın nedeniyle 5 hastane kapatıldı
Antibiyotik kullanımı sırasında şeker tüketmek bağırsak bakterilerine zarar verebilir
Adana'da 4,4 büyüklüğünde üçüncü deprem
İspanya'da şiddetli yağışlar can aldı
Kalibaf "İran'ın sunduğu 7 şart uygulanmadıkça Hürmüz Boğazı açılmayacak"
Üstel "İktidarımız sürecek, istikrar sürecek, hizmetler büyüyecek"
Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı "Ercan'da uçuş emniyeti ticari kaygıların ve operasyonel aksaklıkların üzerinde tutuluyor"
Girne-Lefkoşa ana yolunda kaza: Otobüs devrildi, iki kişi yaralandı
Creditwest Bank, KTEV burs işbirliğini yeniledi



