2022-YÖKDİL-1 sınavına girecek olanlara test duyurusu
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Milli Eğitim Bakanlığı, Pazar günü yapılacak 2022-YÖKDİL-1 sınavında görev alacak personelin ve sınava girecek olan adayların PCR/Antijen testi yaptırmaları gerektiğini duyurdu.
Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Pazar günü Türkiye ile eş zamanlı düzenlenecek 2022-YÖKDİL-1 sınavında görev alacak personelin ve sınava girecek olan adayların, Bulaşıcı Hastalıklar Üst Kurulu’nun önerisi ve Bakanlar Kurulu’nun aldığı kararlar çerçevesinde, PCR/Antijen testi yaptırması gerektiği bildirildi.
Açıklamada, sınavda görev alacak personelin ve sınava girecek adayların aşılı olmaları halinde son 7 gün, aşısız olmaları halinde ise son 48 saat içinde yapılmış PCR/Antijen test sonuçlarını ibraz etmeleri gerektiği kaydedildi.
Benzer haberler
Featured
G7'den enerji fiyatlarını düşürmek için 100 milyon varillik hamle
Pandeminin ardından ömür yeniden uzuyor
Flydubai, Tel Aviv uçuşlarını ikinci bir duyuruya kadar askıya aldı
Fransa'da polis lise eylemlerinde öğrencilere biber gazıyla müdahale ediyor
Döviz piyasalarında günün son rakamları (2 Ekim 2026)
Netanyahu'dan Flydubai açıklaması "Ağır bedel ödeteceğiz"
Filozof İoanna Kuçuradi hayatını kaybetti
Bitcoin yeniden 86 bin doların üzerine çıktı
Yılmaz kayıp yakınlarıyla bir araya geldi



