Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
İncirli “Ada 74’ü unutmadık, kamuyu zarara uğratan hiçbir dosyayı unutmayacağız” Reynar’dan yargı için güçlü ve özerk bütçe çağrısı Fed, küresel piyasalar için önemli olan faiz kararını açıkladı YDP, aday adaylığı başvurularının başladığını duyurdu Akaryakıta bir ay olmadan üçüncü zam! Borsa günü yüzde 5,54 değer kaybederek tamamladı Cuma günü farklı bölgelerde 3 ve 2 saatlik elektrik kesintisi yapılacak Türkiye Cumhuriyeti kaynaklı girişimcilik hibe programı sonuçları açıklandı Japonya Merkez Bankası politika faizini 31 yılın en yüksek seviyesine çıkarmaya hazırlanıyor AJet'ten 9 Euro'ya yurt dışına seyahat fırsatı Bazı bölgelerde 4 günlük su kesintisi yapılacak Çeler “Öğrenci taşımacılığında kalıcı sistem kurulmalı" Yağmurlu hava geliyor, sıcaklık 30 dereceye kadar düşecek Güney Kıbrıs çocukların sosyal medya platformlarına erişim yaşını 15’e çıkarıyor Baf morgunda bir ceset üç yıla yakın süre bekletildi Tornaridis Asya ve Afrika ülkelerine Hristodulidis’in Kıbrıs sorunu "Özel Siyasi Temsilcisi” atandı Letimbiotis “Genel Sekreter’in 7 maddelik önerisini kabul ediyoruz” Üstel, Sigorta Prim Affı’nda başvuru süresinin uzatıldığını açıkladı Nöbetçi eczaneler (16 Eylül 2026) Mimarlar Odası "Okulların yangın güvenlik koşulları yetkili uzmanlar tarafından değerlendirilmeli" İncirli “Ada 74’ü unutmadık, kamuyu zarara uğratan hiçbir dosyayı unutmayacağız” Reynar’dan yargı için güçlü ve özerk bütçe çağrısı Fed, küresel piyasalar için önemli olan faiz kararını açıkladı YDP, aday adaylığı başvurularının başladığını duyurdu Akaryakıta bir ay olmadan üçüncü zam! Borsa günü yüzde 5,54 değer kaybederek tamamladı Cuma günü farklı bölgelerde 3 ve 2 saatlik elektrik kesintisi yapılacak Türkiye Cumhuriyeti kaynaklı girişimcilik hibe programı sonuçları açıklandı Japonya Merkez Bankası politika faizini 31 yılın en yüksek seviyesine çıkarmaya hazırlanıyor AJet'ten 9 Euro'ya yurt dışına seyahat fırsatı Bazı bölgelerde 4 günlük su kesintisi yapılacak Çeler “Öğrenci taşımacılığında kalıcı sistem kurulmalı" Yağmurlu hava geliyor, sıcaklık 30 dereceye kadar düşecek Güney Kıbrıs çocukların sosyal medya platformlarına erişim yaşını 15’e çıkarıyor Baf morgunda bir ceset üç yıla yakın süre bekletildi Tornaridis Asya ve Afrika ülkelerine Hristodulidis’in Kıbrıs sorunu "Özel Siyasi Temsilcisi” atandı Letimbiotis “Genel Sekreter’in 7 maddelik önerisini kabul ediyoruz” Üstel, Sigorta Prim Affı’nda başvuru süresinin uzatıldığını açıkladı Nöbetçi eczaneler (16 Eylül 2026) Mimarlar Odası "Okulların yangın güvenlik koşulları yetkili uzmanlar tarafından değerlendirilmeli"
Dolar
Euro
Sterlin

"2 pozitif vaka daha tespit edildi"

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
"2 pozitif vaka daha tespit edildi"
Reklam

Sağlık Bakanı Dr. Ali Pilli, 15 Nisan 2020 Covid-19 genel durumu ile ilgili açıklamada bulundu.

Bugün yapılan test sayısının 171 olduğunu belirten Bakan Pilli, 2 pozitif vaka daha tespit edildiğini , 1 pozitif vakanın Güzelyurt'ta bulunan yurtlarda gözetim altında tutulan bir kişi olduğunu, diğer vakanın ise Riverside Otel'de daha önce hizmet veren ve gözetim altında tutulan bir çalışan olduğunu açıkladı.
Bakan Pilli, her iki vakanın da gözetim altında tutulan kişiler olduğunun altını çizerken, iyileşerek bugün taburcu edilen hasta sayısının 8 olduğunu açıkladı.
Halkın desteğinin önemine bir kez daha işaret eden Bakan Pilli, kurallara uyulduğu müddetçe, Covid-19 ile mücadelede daha ileriye gidebileceğimizi vurguladı.
Bakan Pilli'nin 15 Nisan 2020 Covid-19 genel durumu ile ilgili açıklaması şöyle;
Yapılan test sayısı 171
Pozitif Vaka sayısı 2
İyileşerek bugün taburcu edilen hasta sayısı 8
Bugün kaybedilen hasta sayısı - Yok
Toplam kaybedilen hasta sayısı 4
Toplam yapılan test sayısı 4731
Toplam pozitif vaka sayısı 102
Tedavisi devam eden vaka sayısı 24
Toplam iyileşip taburcu edilen hasta sayısı- 74
Yoğun bakımdaki hasta sayısı - Yok
Voice of the Island

Benzer haberler

Coronavirüs
Güney Kıbrıs'ta da karantina zorunluluğu kaldırıldı 6 May 2023 17:36 Son iki haftada 58 pozitif vakaya rastlandı 26 Nis 2023 16:11 Güney Kıbrıs’ta 19 yaşındaki genç Covid-19 nedeniyle yaşamını yitirdi 21 Nis 2023 10:16 "Covid-19'un endemiye dönüştüğüne dair bilimsel çalışmalar var” 18 Nis 2023 16:57 Güneyde Covid-19 4 can daha aldı! 31 Mar 2023 14:15 Son iki haftada 1 kişi covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti 29 Mar 2023 11:45 Güneyde 4 kişi daha hayatını kaybetti! 24 Mar 2023 10:56 Bir haftada 6 ölüm, bin 281 yeni vaka 17 Mar 2023 19:22 Güneyde bir haftada Covid-19 kaynaklı 5 ölüm 10 Mar 2023 19:20