2 bin TL'lerin ilk ödemesi bugün yapıldı

Voice Kıbrıs Haber
"İhtiyat Sandığı Birikimlerinden Süreli ve Kısmi Ödeme Kararnamesi" uyarınca özel sektör çalışanlarına kendi birikimlerinden Mart ve Nisan aylarında, her ay için bir kez ödenecek olan 2000 TL ödemeleri ile ilgili olarak, 18 Mart 2021 tarihine kadar yapılan başvuruların ödemesi bugün İhtiyat Sandığı Dairesi tarafından gerçekleştirildi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"İhtiyat Sandığı Birikimlerinden Süreli ve Kısmi Ödeme Kararnamesi" uyarınca özel sektör çalışanlarına kendi birikimlerinden Mart ve Nisan aylarında, her ay için bir kez ödenecek olan 2000 TL ödemeleri ile ilgili olarak, 18 Mart 2021 tarihine kadar yapılan başvuruların ödemesi bugün Bakanlığımıza bağlı İhtiyat Sandığı Dairesi tarafından gerçekleştirilmiştir.
Bu çerçevede 6342 hak sahibi iştirakçimize 12,065,000 TL tutarında ödeme yapılmıştır. Mart ayı ile ilgili , 2000 TL Süreli ve Kısmi Ödeme başvuruları; 31 Mart 2021 tarihine kadar ihtiyat.gov.ct.tr adresinden online yapılabilecektir.
İhtiyat Sandığı Dairesi tarafından kurulan sistem çerçevesinde, ilgili kararnamenin süresi dolana kadar ( 30 Nisan 2021 tarihine kadar) haftanın Perşembe günleri hak sahiplerine düzenli bir şekilde ödemeler yapılacaktır."
Voice Kıbrıs Haber
Benzer haberler
Featured
Garibabadi "Trump'ın Hürmüz Boğazı'na ilişkin yanılgısı yakında düzeltilecek"
Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) "Virüs olağanüstü bir hızla yayılıyor"
El Nino'nun rekor kıracak şiddete ulaşma olasılığı yüksek
Döviz piyasalarında günün son rakamları (18 Ağustos 2026)
Trump, Hürmüz Boğazı'nı "ABD toprağı" olarak gösteren bir görsel paylaştı
İngiltere’deki şiddetli kuraklık uydu görüntülerine yansıdı
Öztürkler “KKTC’nin demokrasisi, huzuru ve güvenliği tercih nedenidir”
Tüketiciler Derneği, Sağlık Bakanlığı’nı tütün yasasını kumarhanelerde uygulamaya çağırdı
“Mağusa Baykal Tüneli” belgeselinin lansmanı yapıldı


