14 Kasım Dünya Diyabet Günü koşusu düzenleniyor

Voice Kıbrıs Haber
Diyabet Derneği, 14 Kasım Dünya Diyabet Günü’nü KKTC Atletizm Federasyonu iş birliği ile 10 kilometrelik yarış düzenleyerek kutlayacak.
Dernekten yapılan açıklamaya göre, Lefkoşa Başkent Lions Kulübü ortaklığı ile 21 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek koşu, saat 08.00’de dernek binası önünde başlayacak ve yine aynı yerde son bulacak.
“Sen Koş Diyabet Düşünsün” sloganı ile gerçekleşecek koşu kadınlar ve erkekler olarak iki kategoride ve 18-29, 30-39, 40-49 ve 50+ yaş aralıklarında olacak. Genel klâsmanda ödül alan yarışmacılar, yaş gruplarında dereceye girmeyecek.
Koşu Diyabet Derneği binası (Hastane çemberi Barış Ruh Hastanesi yanı) önünden başlayacak, hastane çemberinden Gönyeli büyük çemberine, oradan Güzelyurt istikametine dönülecek. Gönyeli çıkışında Alayköy çemberinden önceki kamerasız çemberden sola, mandıralar çemberinden yine sola ve Kermiya girişinden (mor çemberden) sola dönülerek Gönyeli Belediye bulvarına çıkılacak. Sağa dönülerek köprüden geçer geçmez öğretmenler evleri önünden sola dönerek hastane çemberinden başlangıç yerine ulaşılacak.
Güzergah ve diğer konularla ilgili daha detaylı bilgiler için www.diyabetdernegi.com internet adresinden veya mesai saatleri içinde dernek telefonlarından ( 22 36 115 veya 0548 859 5001) elde edilebilecek.
Kayıtlar 18 Kasım günü mesai saati sonuna kadar 80 TL karşılığında yaptırılabiliyor.
TAK
Benzer haberler
Featured
Başçeri "Çözüm için samimi irade ortaya koyan taraf Kıbrıs Türkleri ve Türkiye’dir”
Ertuğruloğlu "Kıbrıs’ta çözüm için iki devlet gerçeği kabul edilmeli"
Güney Kıbrıs’ta doğurganlık oranı AB ortalamasının üstünde
Ercan Havalimanı’nda Meme Kanseri Farkındalık Eğitimi düzenlendi
Erdoğan "KKTC’nin kardeş ülkelerle bağlarının güçlendirilmesine büyük önem veriyoruz"
GMO’dan yetkili kurumlara çağrı “Toplu yemek hizmetlerine yönelik denetimleri gözden geçirin”
İskele-Kantara yolunda zemin düzeltme çalışması yapılacak
Cyprus Mail’den Kıbrıs müzakereleri yorumu “Hristodulidis kaleleri yerinden oynatmayı bırakmalı"
Kızılcık suyu, diş plağının oluşumunu baskılayabilir




