"11 hava aracıyla müdahaleye devam ediyoruz"

Voice Kıbrıs Haber
Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Dursun Oğuz, yangının henüz tamamen kontrol altına alınmadığını, havadan ve karadan müdahalenin sürdüğünü belirtti.
“En son canlı ateşi söndürüp soğutma çalışmalarına başlamadan önce yangın kontrol altına alındı diyemeyiz” ifadelerini kullanan Oğuz, 6 uçak ve 5 helikopter olmak üzere toplam 11 hava aracıyla havadan müdahalenin devam ettiğini vurguladı. Oğuz, karadan da İtfaiye, Sivil Savunma, GKK ve bölge halkının desteğiyle çalışmaların devam ettiğini kaydetti.
Oğuz, bazı noktalarda canlı ateşlerin tespit edildiğini, alevlerin söndürüldüğü bölgelerde ise soğutma çalışması yapıldığını da ekledi.
Tarım ve Doğal kaynaklar Bakanı Dursun Oğuz, yangından etkilenen alanın bugün itibarıyla yaklaşık 16 bin dönüme yükseldiğini de ifade etti.
Benzer haberler
Featured
Nazlı "Fatura halka kesilirken büyük sermaye korunuyor"
Kılınç “SAMTAY Vakfı olarak bilgiye erişimi ücretsiz kütüphanelerle yaygınlaştırıyoruz”
Operanın Genç Yetenekleri Bellapais Manastırı'nda konser verdi
Müzakerelerin Crans Montana’da kaldığı yerden yeniden başlaması yönündeki açıklamalar yeni tartışmalara neden oldu
Üstel “UBP ilk seçimde eser ve hizmet siyasetini tüm beldelerle de buluşturacak”
Gençlik Fotoğraf Sergisi Bedesten'de ziyarete açıldı
İsrail'in onay vermemesi nedeniyle Gazze'deki hastaların tedavi için yurt dışına çıkışı iptal edildi
BM Genel sekreterinin TC-AB ilişkilerini Kıbrıs sorununda sağlanacak ilerlemeye bağlama girişimi zorlayıcı iddiası
KTTB tıp ve diş hekimliği uzmanlık belgelerini onaylamama kararı aldı



