Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Fransa’da aşırı sıcaklar 5 bin 700 can aldı BM "Moritanya açıklarında alabora olan teknedeki en az 143 kişi öldü ya da kayboldu" Nikaragua Devlet Başkanı Ortega, seçimlerin artık yapılmayacağını duyurdu Trump'tan İran'a "Hürmüz Boğazı" tehdidi OpenAI’ın yapay zekası kontrol dışına çıkarak bir şirketin sunucularına sızdı Döviz piyasalarında günün son rakamları (22 Temmuz 2026) Düşen uçağın enkazına 74 yıl sonra ulaşıldı Borsa günü yüzde 1,18 değer kazanarak tamamladı Muğla'da orman yangını: Alevler evlere yaklaştı bir mahalle tahliye edildi Örgütlerden "Federal Çözüm Hemen Şimdi” sloganıyla eylem… YKS KKTC kontenjanları YÖK’te onaylandı: 344 alanda 655 kontenjan CHP Grup Başkanı Özel, partisinin bazı milletvekilleriyle bir araya geldi Gül "Kıbrıs’ın geleceğini Brüksel’in kararları değil, Kıbrıs Türkünün özgür ve meşru iradesi belirleyecektir" Hava sıcaklığı 43 dereceye kadar çıkacak Brent petrol 90 dolar sınırını devirdi KTOEÖS "Bakanlık yeni öğretim yılını yine kaosla başlatacak" Türkiye Kıbrıs adasına çekilecek doğalgaz hattı için Akdeniz'de Navtex duyurdu Nöbetçi eczaneler (22 Temmuz 2026) KTSO, “Nakit Akışı ve Bütçe Yönetimi Semineri” düzenledi Hasipoğlu “Aşırı sıcaklarda çalışanlarımızın sağlığını korumak önceliğimizdir” Fransa’da aşırı sıcaklar 5 bin 700 can aldı BM "Moritanya açıklarında alabora olan teknedeki en az 143 kişi öldü ya da kayboldu" Nikaragua Devlet Başkanı Ortega, seçimlerin artık yapılmayacağını duyurdu Trump'tan İran'a "Hürmüz Boğazı" tehdidi OpenAI’ın yapay zekası kontrol dışına çıkarak bir şirketin sunucularına sızdı Döviz piyasalarında günün son rakamları (22 Temmuz 2026) Düşen uçağın enkazına 74 yıl sonra ulaşıldı Borsa günü yüzde 1,18 değer kazanarak tamamladı Muğla'da orman yangını: Alevler evlere yaklaştı bir mahalle tahliye edildi Örgütlerden "Federal Çözüm Hemen Şimdi” sloganıyla eylem… YKS KKTC kontenjanları YÖK’te onaylandı: 344 alanda 655 kontenjan CHP Grup Başkanı Özel, partisinin bazı milletvekilleriyle bir araya geldi Gül "Kıbrıs’ın geleceğini Brüksel’in kararları değil, Kıbrıs Türkünün özgür ve meşru iradesi belirleyecektir" Hava sıcaklığı 43 dereceye kadar çıkacak Brent petrol 90 dolar sınırını devirdi KTOEÖS "Bakanlık yeni öğretim yılını yine kaosla başlatacak" Türkiye Kıbrıs adasına çekilecek doğalgaz hattı için Akdeniz'de Navtex duyurdu Nöbetçi eczaneler (22 Temmuz 2026) KTSO, “Nakit Akışı ve Bütçe Yönetimi Semineri” düzenledi Hasipoğlu “Aşırı sıcaklarda çalışanlarımızın sağlığını korumak önceliğimizdir”
Dolar
Euro
Sterlin

1 haftada meydana gelen kazalarda 1 kişi öldü, 31 kişi yaralandı!

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
1 haftada meydana gelen kazalarda 1 kişi öldü, 31 kişi yaralandı!

Ülkede bir haftada meydana gelen 78 kazada, bir kişi yaşamını yitirirken 31 kişi de yaralandı. Kazalardaki toplam hasar 4 milyon 110 bin TL olarak açıklanırken, haftalık trafik denetimlerinde rapor edilen 2 bin 825 sürücüden bin 300’e yakınının süratli, 300’e yakının da emniyet kemersiz araç kullandığı belirlendi. 240 araç trafikten men edilirken, 7 sürücü de tutuklandı. -78 kaza, 1 ölü, 31 yaralı… 4 milyon TL’lik de zarar var Polis Basın Subaylığının açıklamasına göre, 1 ile 7 Eylül tarihlerini kapsayan sürede ülkede meydana gelen 78 kazadan biri ölümle, 22’si yaralanmayla, 55’i de hasarla sonuçlandı. 1 kişinin hayatını kaybettiği kazalarda, 31 kişi de yaralandı. Kazalardan 22’si süratli, 19’u dikkatsiz sürüş, 15’i kavşakta durmama, 12’si yakın takip ve 10’u da diğer sebeplerden oldu. İlçelere göre dağılımda kazalardan 25’i Lefkoşa, 12’si Gazimağusa, 33’ü Girne, 3’ü Güzelyurt ve 5’i İskele’de meydana geldi. -Sürat ilk sırada Öte yandan 1- 7 Eylül tarihleri arasında polis trafikte 17 bin 5 sürücüyü denetleyerek, 2 bin 825 sürücü aleyhine yasal işlem yaptı. Trafik suçlarının dağılımına göre, bin 131’i sürat, 168’i mobil araçla tespit edilen sürat, 21’i tehlikeli, 67’si de dikkatsiz sürüşten rapor edilen sürücülerden 204’ünün seyrüsefer ruhsatsız, 17’sinin sürüş ehliyetsiz, 86’sının alkollü, 30’unun sürüş esnasında cep telefonu kullandığı, 288’inin de emniyet kemeri takmadığı belirlendi. 104 sürücü trafik levha ve işaretlerine, 2 sürücü trafik ışıklarına uymamaktan rapor edilirken, 81 sürücünün muayenesiz, 67 sürücünün sigortasız veya kapsamı dışında araç kullandığı saptandı. -240 araç trafikten men edildi, 7 sürücü tutuklandı 8 sürücü "T" (yolcu taşıma) işletme izinsiz, 5 sürücü "B" (özel eşya taşıma) işletme izinsiz araç kullanmaktan rapor edilirken, sürücülerden 30’unun aracının camına görüşü engelleyici cam filmi yapıştırdığı, 5’inin koruyucu başlık takmadan motosiklet kullandığı, 34’ünün ışık kurallarına uymadığı veya yetersiz ışıkla araç kullandığı belirlendi. 645 sürücü hakkında diğer trafik suçlarından işlem yapılırken, 240 araç trafikten men edildi ve 7 sürücü tutuklandı.

Benzer haberler

Featured
Fransa’da aşırı sıcaklar 5 bin 700 can aldı 2026-07-22 22:12:03 BM "Moritanya açıklarında alabora olan teknedeki en az 143 kişi öldü ya da kayboldu" 2026-07-22 22:07:38 Nikaragua Devlet Başkanı Ortega, seçimlerin artık yapılmayacağını duyurdu 2026-07-22 22:03:41 Trump'tan İran'a "Hürmüz Boğazı" tehdidi 2026-07-22 21:57:26 OpenAI’ın yapay zekası kontrol dışına çıkarak bir şirketin sunucularına sızdı 2026-07-22 21:51:08 Döviz piyasalarında günün son rakamları (22 Temmuz 2026) 2026-07-22 21:44:48 Düşen uçağın enkazına 74 yıl sonra ulaşıldı 2026-07-22 21:36:00 Borsa günü yüzde 1,18 değer kazanarak tamamladı 2026-07-22 21:28:30 Muğla'da orman yangını: Alevler evlere yaklaştı bir mahalle tahliye edildi 2026-07-22 21:01:00