FeaturedKIBRIS

Güney Kıbrıs’ta karakolda bir polis kurşunla yaralandı




Güney Kıbrıs’ta “Paralimni” Polis Karakolunda meydana gelen olayda, karakoldaki bir polisin, polis silahından çıkan mermiyle ayağından yaralandığı bildirildi.

Alithia gazetesi, “Paralimni” polis karakolunda görev değişimi sırasında bir polisin, bir beylik tabancasının ateş alması sonucu yaralandığını yazdı.

Gazete, kurşunun polis memurunun ayağını sıyırdığı ve durumunun iyi olduğu belirtirken olay hakkında soruşturma başlatıldığını vurguladı.

Gazete bir diğer haberinde ise, Güney Lefkoşa’da bir evde dün sabah çıkan yangının kundaklama olduğunu yazdı.

Haberde, Güney Lefkoşa’da surlar içinde bulunan iki katlı bir binanın giriş katında yangın çıktığı ve bir kişinin yaralandığı belirtilirken, kundaklama sonucu çıktığı tespit edilen yangın hakkında incelemenin sürdüğü vurgulandı.






Benzer Haberler

Değirmenlik-Haspolat yolunda korkutan kaza: 2 kişi yaralandı!

Voice Kıbrıs Haber

Yapay zeka ikna ediyor ama yalan söylüyor

TRT

3 yaşında satrançta dünya rekoru kırdı

TRT

AB’den X’e 120 milyon avro para cezası

AA

Yunanistan’da polis çiftçilere biber gazıyla müdahale etti

AA

Döviz piyasalarında dalgalı seyir hakim

Voice Kıbrıs Haber