Spor

Green tarihe geçti

NBA’de Batı Konferansı’nın iki iddialı takımının mücadelesinde Golden State Warriors, deplasmanda Houston Rockets’ı 124-114 yendi.

NBA’de Toyota Center’da oynanan çekişmeli maçta konuk ekip Golden State Warriors, özellikle son periyottaki üstün performansının yardımıyla Houston Rockets‘ı 124-114 yenerek sezonun 31’inci galibiyetini elde etti.

Batı Konferansı’nda liderliğini sürdüren Warriors’ta all-star oyunculardan Kevin Durant sakatlığı nedeniyle forma giymezken, Stephen Curry 29 sayı, 9 ribaunt ve 5 asist, Klay Thompson 28 sayı kaydetti. Draymond Green ise 17 sayı, 14 ribaunt ve 10 asistlik performansıyla “triple-double” yaptı.

Bu sezon ikinci triple-double’ını yapan Green, yeni bir kulüp rekoruna da imza attı. 27 yaşındaki forvet, 2012’den bu yana giydiği Golden State Warriors formasıyla toplam 21’inci triple-double’ını yaparak eski basketbolcu Tom Gola’yı geçti ve bu alanda kulüp rekorunun yeni sahibi oldu.

Bu sezon 10’uncu mağlubiyetini alan 27 galibiyetli Rockets’ta sakatlığı devam eden all-star James Harden forma giymezken, Eric Gordon 30 sayı, 7 asist, 3 ribaunt ve 3 top çalma, Gerald Green 29 sayı, Chris Paul 28 sayı, 9 asist ve 7 ribaunt, Clint Capela 15 sayı ve 10 ribauntla maçı tamamladı.


Benzer Haberler

‘1. Süher Bozalanlar Satranç Anı Turnuvası’ düzenleniyor

TAK

Northernland Kıbrıs Kupası Yarı Final 1.Maç programı açıklandı

Voice Kıbrıs Haber

Başbakan Ünal Üstel Doğukan Ulaç’ı kabul etti

Voice Kıbrıs Haber

Fenerbahçe – Feyenoord berabere kaldı

Voice Kıbrıs Haber

Nicosia Group Kıbrıs Kupası’nda 1.Tur programı

Voice Kıbrıs Haber

AKSA Ligleri’nde 29.hafta programı açıklandı

Voice Kıbrıs Haber