FeaturedKIBRIS

Girne’de kokain bulundu!

Girne’de, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda kokain bulundu.

Polisten yapılan açıklamaya göre, 35 yaşındaki şahsın tasarrufunda satışa hazır paketler haline getirilmiş yaklaşık 4 gram ağırlığında “kokain” türü uyuşturucu madde bulunarak emare olarak alındı. Bahse konu şahıs ve mesele ile bağlantısı olduğu tespit edilen 38 yaşındaki şahıs tutuklandı. Soruşturma devam ediyor.

-İnşaattan hırsızlık

Lefkoşa-Gazimağusa anayolu üzerinde, yapımı devam eden bir inşaat alanı içerisinde bulunan muhtelif inşaat demirleri çalındı.

Olay polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen soruşturma sonucunda, meselede zanlı olarak görülen 44 yaşındaki şahıs tutuklandı. Yapılan ileri sorgulamada söz konusu demirleri çaldıktan sonra, Alayköy’de faaliyet göteren bir işyerine satarak sahtekarlıkla para temin ettiği tespit edildi. Bahse konu şahıs tutuklandı. Soruşturma devam ediyor.

-Güvercinlik’te yangın

Güvercinlik – Çayönü anayolunun kuzey kısmında bulunan arazi içerisinde dün meydana gelen yangın sonucu 168 dönüm anız, 35 adet rulo balya ve 120 adet kare balya yandı. Yangın İtfaiye ekipleri tarafından söndürüldü, soruşturma devam ediyor.


Benzer Haberler

Nöbetçi eczaneler!

Güney’de sahil temizliği krizi!

Elmalar imha edildi!

TAK

YÖK Denetleme Kurulu Üyeleri KKTC’de…

TAK

ABD Dışişleri Bakanlığı’ndan Doğu Akdeniz açıklaması

Voice Kıbrıs Haber

Bener Erkmen hayatını kaybetti

Voice Kıbrıs Haber