FeaturedKIBRIS

Girne’de bir kaza daha… 4 kişi yaralandı

Girne Karaoğlanoğlu bölgesinde dün saat 20:00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında dört kişi yaralandı.

Polisten kazayla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Dün akşam saat 20 00 raddelerinde Girne’de Karaoğlanoğlu Caddesi üzerinde batı istikametine doğru seyreden 59 yaşındaki bir sürücü dikkatsizce yönetimindeki KY 528 plakalı salon araç ile dikkatsizce yolun sağına geçmesi sonucu o esnada karşı istikametten gelmekte olan Çığın Direl ŞENER (K-41) yönetimindeki LK 904 plakalı salon aracın sağ yan kısmına çarptı.

Çarptıktan sonra durmayarak yoluna devam eden KY 528 plakalı araç o esnada karşı istikametten gelmekte olan Mert AYAZYÜZ (E-26) yönetimindeki RH 595 plakalı aracın ön kısmına çarparak durabildi.

Çarpmanın etkisiyle geriye doğru savrulan RH 595 plakalı araç o esnada gerisinden gelmekte olan Filiz ERDOĞANOĞLU (K-44) yönetimindeki RE 018 plakalı araca çarptı.

Kaza sonucu yaralanan KY 528 plakalı araç sürücüsü 59 yaşındaki şahıs ve RH 595 plakalı araç sürücüsü Mert AYAZYUZ Lefkoşa Devlet hastanesi acil servisinde müşahede altına alınırken,  RH 595 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Yaren UMIT (K-22) ve İsmail ESMER (E-32) Girne Akçiçek Hastanesi acil servisinde müşahede altına alındı.

 


Benzer Haberler

Meclis toplanıyor, gündem yoğun

Voice Kıbrıs Haber

“Siyasi ayak oyunlarına adımızın karıştırılmasına asla izin vermeyiz!”

Voice Kıbrıs Haber

KTOEÖS’ün okullardaki grevi bugün de devam ediyor

Voice Kıbrıs Haber

“Bu yanlışa ortak olmayın”

Voice Kıbrıs Haber

Başbakanlık Denetleme Kurulu Başkanlığı’na atama yapıldı

Voice Kıbrıs Haber

Değirmenlik Belediyesi tüm personeline PCR testi yaptırdı