FeaturedKIBRIS

Girne’de 2 kaza!

Bugün saat 02:00 sıralarında, Girne’de Ziya Rızkı Caddesi üzerinde, plakası ve kimliği meçhul araç sürücüsü batı istikametine doğru seyrettiği sırada, dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağından çıkmış ve kaldırım üzerindeki demir trafik konilerine, çiçekliğe ve bir iş yerine ait çardak ile şemsiyelere çarptıktan sonra, kaza yerinde durmayarak ayrıldı. Kaza sonucu yaralanan olmadı.

Kaza ile ilgili yürütülen ileri soruşturma kapsamında, olay yerinde durmayıp ayrılan kazaya methaldar araç sürücüsünün 30 yaşındaki şahıs, yönetimindeki aracın ise GD 520 plakalı araç olduğu tespit edilmiş olup, bahse konu şahıs tutuklandı. Soruşturma devam etmektedir.

Yine bugün saat 06:00 sıralarında, Girne’de Semih Sancar Caddesi üzerinde, 35 yaşındaki bir şahıs 266 miligram alkollü içki tesiri altında, yönetimindeki JK 946 plakalı salon araç ile doğu istikametine doğru seyrettiği sırada sağa meyilli viraja geldiğinde, dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun kuzey kısmından çıkmış ve kaldırım bordür taşlarına ve otobüs durağına çarptı. Kaza sonucu yaralanan olmadı.

Araç sürücüsü tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

 


Benzer Haberler

“Gerektiğinde 17 personel muhaceret hizmeti verebilir”

Voice Kıbrıs Haber

There were 113 positive cases, of which 93 were local

Voice Kıbrıs Haber

Hal Yasa Tasarısı maddeleri ele alındı

Voice Kıbrıs Haber

UBP El-Sen’i eleştirdi: “Hukuk dışına çıkmasın”

Voice Kıbrıs Haber

Yüksek Adliye Kurulu’ndan 3 atama

‘Bütçe Maratonu’ başlıyor

Voice Kıbrıs Haber