FeaturedSpor

Girne Golden Dolphin Avm Yarı Maratonu 27 Kasım’da yapılacak

Girne Belediyesi ve KKTC Atletizm Federasyonu iş birliğinde “Sevimli Dostlarımız İçin Koşuyoruz” sloganıyla 27 Kasım’da yapılacak “Girne Golden Dolphin Avm Yarı Maratonu” ile ilgili bugün basın toplantısı düzenlendi.

Girne Belediyesi ve KKTC Atletizm Federasyonu iş birliğinde “Sevimli Dostlarımız İçin Koşuyoruz” sloganıyla gerçekleşecek “Girne Golden Dolphin Avm Yarı Maratonu’ndan” elde edilecek gelir Girne Belediyesi 2. Etap Hayvan Barınağı yapımı için kullanılacak.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Girne Belediyesi Yeni Hizmet Binasında yer alan toplantıda, Girne Kordonboyu’nda başlayıp aynı yerde sona erecek maraton, “3, 10 ve 21 kilometre” olmak üzere erkek ve kadın kategorilerinde koşulacak.

Maratona katılmak isteyenler Girne Belediyesi, Girne Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi, Girne Belediyesi’ne ait muhtarlıklar ve gezici ekipler aracılığıyla kayıt yaptırabilecek.

10K ve 21K kayıtları için ayrıca https://www.alivex.com/…/girne-golden-dolphin-avm-yari… www.girnemaraton.com online linki kullanabilecek.

-Güngördü

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü basın toplantısında yaptığı konuşmada, sportif bir etkinlik yanında sosyal sorumluluk ve farkındalık etkinliği olacak “Girne Golden Dolphin Avm Yarı Maratonu”nu, Atletizm Federasyonu ile iş birliği içinde Covid pandemisinden sonra Girne’de üçüncü kez düzenleyecek olmanın gurur ve heyecanını yaşadıklarını söyledi.

Nidai Güngördü, parkurların, Uluslararası Atletizm Federasyonu Birliği (IAAF) ve Uluslararası Maratonlar ve Mesafe Yarışları Birliği (AIMS) tarafından tescil edildiğine dikkat çekti. Güngördü, yarı maratona yurt dışından koşucuların getirileceğini kaydederek katkı koyan ve destek veren tüm kurum, kuruluşlara ve sponsorlara teşekkür ederek, herkesi maratona katılmaya davet etti.


Benzer Haberler

Güneyde Lokmacı dışında tüm kapıların açılması kararı alındı

Voice Kıbrıs Haber

Meteoroloji Dairesi’nden en son hava durumu tahminleri

Yaz saati uygulaması sona eriyor

TPIC ile Kıb-Tek arasında sözleşme imzalanması hakkında Kıb-Tek Genel Müdür Vekili yetkilendirildi

Voice Kıbrıs Haber

Bugün hava nasıl olacak? (13 Ocak Çarşamba hava durumu tahminleri)

Voice Kıbrıs Haber

İki toplum barış için bir araya geldi

Voice Kıbrıs Haber