Spor

Ghaffari, 10 Top Disiplini’nde çıktığı ilk üç karşılaşmayı kazandı

27 ülkenin Genç Milli Takımlarının katılımı ile Bulgaristan’ın Petrich kentinde başlayan 2022 Avrupa Gençler Bilardo Şampiyonası’ndan başarılı sonuçlar gelmeye devam ediyor.

27 Temmuz’da başlayan ve 4 Ağustos’da sona erecek olan Avrupa Şampiyonası’nın ilk gününde, Genç Milli sporcularımızdan Alara Ghaffari, 10 Top Disiplininde çıktığı ilk üç karşılaşmayı kazanarak adını çeyrek finale yazdır dı.

Bu arada, Genç Milli Takım kadrosunda yer almasına karşın Bulgaristan Elçiliğinin T.C. pasaportuna vize vermemesi nedeniyle Avrupa Şampiyonasına son anda katılamayan Sevimsu Yazganarıkan’ın yokluğu KKBF kafilesi için büyük kayıp oldu.

Konu hakkında açıklama yapan Başkan Aşkın Burcu, sporcumuza kullandığı T.C. Pasaportunu KKTC’deki Büyük Elçilikten aldığı gerekçesi ile vize vermeyen Bulgaristan’ın Güney Kıbrıs Elçiliğinin EPBF nezdinde kınandığını belirtti.

Burcu, ‘Ayni sporcumuzun, ayni pasaportuna Hollanda ve Slovenya elçiliklerinden daha önce vize alınmış olmasına rağmen Bulgaristan Elçiliğinin tamamen siyasi bir kararla vize vermemiş olması tüm kafileyi derinden sarsmış ve üzmüştür’ dedi.


Benzer Haberler

KTFF Disiplin Kurulu kararlarını açıkladı

Voice Kıbrıs Haber

Beşiktaş’ın Bayern Münih maçı için taraftar kararı

LŞK CUP 2023 Lefkoşa Şehir Kulübü tesislerinde gerçekleşiyor

Voice Kıbrıs Haber

Yenicami, Sömestr Cup’a katılıyor

Voice Kıbrıs Haber

Girne Halk Evi – Lefke TSK karşılaşmasının stadı değiştirildi

Voice Kıbrıs Haber

Özyıldırım, Tallin Open Uluslararası Güreş Turnuvası’nda gururlandırdı