FeaturedKIBRIS

Gençlerden örnek davranış




Kıbrıs Vakıflar İdaresi’nin desteklediği iyilik gönüllüsü gençler Yenierenköy’de sokak hayvanları için suluk ve yemlik yerleştirerek, mama bıraktı.

Kıbrıs Vakıflar İdaresi’nden yapılan açıklamaya göre,  gençler ayrıca belirledikleri ihtiyaçlı ailelere  Vakıflar İdaresi’nin sağladığı gıdaları dağıttı.

Kıbrıs Vakıflar İdaresi  Müdürü  İbrahim Benter, gençlerin zamanlarını verimli işlerle geçirmelerinin ve iyiliği öğrenerek yaymalİarının güzel bir faaliyet olduğunu belirterek, vakıf kültürünün toplumda yayılmasıyla iyiliğin ve huzurun  artacağını kaydetti.

Benter, gençlerin; iyi ve kaliteli eğitim almalarına, sosyal gelişimlerine yönelik çeşitli iyilik projelerine ve vakıf ruhunu yayma faaliyetlerine her zaman destek verdiklerini kaydetti. 






Benzer Haberler

Hava kirliliği nedeniyle Hindistan’da solunum yolu hastalığı vakaları 200 bini aştı

AA

İngiltere’de kreş çalışanının sistematik taciz zinciri!

NTV

Sterlin ve Euro bugün yeniden yükselişe geçti!

Voice Kıbrıs Haber

İSG-BİR “İş Sağlığı ve Güvenliği(Değişiklik)Yasa Önerisi’ni sakıncalı buluyoruz ve bu düzenlemeye karşıyız”

TAK

Fidan “Kiminle konuşursam konuşayım Güney Kıbrıs’tan şikayet ediyorlar”

AA

PGM “Bir kişi tarafından yapılan hata tüm polis çalışanlarına mal edilemez”

Voice Kıbrıs Haber