FeaturedKIBRIS

Gazimağusa – Karpaz Anayolu’nda kaza!

Dün, saat 21:30 sıralarında, Gazimağusa – Karpaz Anayolu’nun 15-16’ıncı kilometreleri arasında, Orchids otel yakınlarında, 25 yaşındaki şahıs % 425 mlgr. alkollü içki tesiri altında yönetimindeki LL 637 plakalı araç ile Lokum çemberi istikametine doğru seyrettiği sırada, ters şeritten seyredip dikkatsizliği sonucu direksiyon hâkimiyetini kaybederek yolun sağından yoldan çıkmış ve o esnada Tatlı Market istikametine doğru seyredip yol solunda yol kenarında yürüyen yaya Hakan KEREK (E-47)’i aracına almak için yavaşlayan Kurtuluş ÇOĞAL(E-35) yönetimindeki EA 949 plakalı aracın sol yan kısmına çarptı.

Çarpmanın etkisiyle öne doğru savrulan LL 637 plakalı araç, yol kenarında yaya olarak bulunan Hakan KEREK’e çarparak yolun solundan çıkıp takla attı.

Kaza sonucu yaralanan yaya Hakan KEREK ve LL 637 plakalı araç sürücüsü Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde kaldırılmış olup, araç sürücüsü yapılan ilk yardım tedavisinin ardından taburcu edilmiş ve tutuklandı.

Kaza sonucu ağır şekilde yaralanan yaya Hakan KEREK ise yapılan ameliyatın ardından, yoğun bakım servisinde müşahede altına alındı. Soruşturma devam etmektedir.


Benzer Haberler

Hükümeti kurma görevini iade görüşülecek

Voice Kıbrıs Haber

Türkiye’de bugün günlük en yüksek can kaybı kayıtlara geçti

Voice Kıbrıs Haber

Evren Çavdır Satranç Anı Turnuvası düzenlendi

TAK

Sterlin ve Euro ne kadar oldu? ( 6 Ağustos 2018 döviz fiyatları )

Voice Kıbrıs Haber

Fuarda yarın akşam “Kıbrıs Türk Medyasında Çıkmaz” konulu panel düzenlenecek

TAK

Yurt odasında çıkan kavgada 1 kişi yaralandı!