Teknoloji

GAÜ “Yaratıcı TikTok” yarışması düzenliyor

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), KKTC Liselerinde okuyan 12’inci sınıf öğrencilerine yönelik, “Yaratıcı TikTok” yarışması düzenliyor.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan, GAÜ KKTC Marketing Koordinatörü Mehtap Karabulut, geçtiğimiz yıl Mart ayından itibaren tüm dünyayı etkisi altına alan zorlu Covid-19 Pandemi sürecinde, öğrencilere motivasyon kaynağı oluşturabilmek için “Yaratıcı TikTok” yarışmasını ortaya koyduklarını belirtti.

“Yaratıcı TikTok” yarışmasının; KKTC Liselerinde eğitim gören 12’inci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlendiğini ifade eden Karabulut, kısıtlamaların devam ettiği bu süreçte öğrencilere moral ve motive kaynağı yaratmayı amaçladıklarını vurgulayarak, aynı zamanda yaratıcı yönlerinin geliştirerek; yeteneklerini arttırmayı hedeflediklerini ifade etti.

1.’LİK ÖDÜLÜ…

Karabulut, yarışmaya katılacak olan öğrenciler için videolarda konu kısıtlaması olmadığını belirterek, özgürce kendilerini ifade edebilme şansı tanıdıklarını söyledi. Sonuçların; Jüri üyeleri tarafından gerçekleştirilecek değerlendirmenin ardından 13 Mayıs 2021 tarihinde, www.gau.edu.tr adresinden açıklanacağını ifade eden Karabulut, yarışmanın 1’incilik ödülünün ise “I Phone 12” olduğunu söyledi.

SON BAŞVURU 3 MAYIS

Ayrıca, “GAÜ Yaratıcı Tik Tok” yarışması için son başvuru tarihinin 3 Mayıs olduğu belirtilen açıklamada, yarışma ile ilgili ayrıntılı bilgi, katılım koşulları ve detaylara; www.gau.edu.tr adresinden ya da 0850 6502000 ve 0548 8708717 numaralı telefonlardan ulaşılabileceği belirtildi.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

Başvuru için başvuru  formunun eksiksiz doldurulması, öğrenci belgesi, yarışmaya başvurulan videonun gönderilmesi gerekiyor.

(Yarışmacıların katılmak için kendi TikTok hesaplarında, yaratıcı içeriğe sahip olduğunu düşündükleri bir video linkini gau.edu.tr resmi web sayfasında yer alacak olan ilgili alana yüklemeleri gerekiyor)

Voice Kıbrıs Haber/TAK


Benzer Haberler

Bu yüzler gerçek değil

Voice Kıbrıs Haber

Zekanızı daha da geliştirecek 10 ipucu

Voice Kıbrıs Haber

Samsung bir kulvarda daha Apple’a rakip oluyor

Facebook karını açıkladı

‘Mars’a gidecek ilk kişi bir kadın olabilir’

Voice Kıbrıs Haber

Tom Clancy’s The Division 2 geliyor!