Spor

Fitness Şampiyonu  Hazel Oraç’a plaket

19 Mayıs Atatürk”ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle, Mormenekşe Çağdaş Kadınlar Derneği Yönetim Kurulu Kararı ile her yıl verme kararı aldığı ve bu yıl 3 .sünü gerçekleştirdiği “Başarılı Bayan Sporcu” ödül töreni bugün yapıldı.

Dernek Atölyesinde düzenlenen ödül töreni ile,  bu yılki başarılı bayan sporcu Fitness Şampiyonu  Hazel Oraç başarı plaketini aldı.

Törende konuşan Mormenekşe Çağdaş Kadınlar Derneği Başkanı Hayriye Ertugay Tokyay, dernek olarak her yıl 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında bir bayan sporcuya plaket verme kararı aldıklarını bu yıl da başarılı fitness sporcusu Hazel Oraç’a plaketi sunmaktan büyük onur duyduklarını dile getirdi.

Mağusa Kaymakamı Dürdane Acı da 19 Mayıs Atatürk’ü Anna Gençlik ve Spor Bayramı törenlerinin ardından böylesi anlamlı bir etkinlikte bulunmaktan büyük onur duyduğunu belirterek, dernek yetkililerini kutladı ve bu vesileyle Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını bir kez daha saygı ve rahmetle andı..

Bu yıl ki başarılı bayan sporcu Hazel Oraç da duygularını dile getirerek, kendisinin bu ödüle layık görülmesinden büyük onur duyduğunu belirtti ve firnessin ülkemizde her ne kadar tanınmamış ve gelişmemiş bir spor dalı olsa da erkekler kadar bayanların da bu sporu yapabileceğini göstermek için çıktığı yolda bugün geldiği noktanın kendisini çok mutlu ettiğini kaydetti.

Törende başarılı bayan sporcu Hazel Ortaç’a plaketi Mağusa Kaymakamı Dürdane Acı ve dernek başkanı Hayriye Ertugay Tokyay tarafından takdim edildi.

Kaynak: BRTK


Benzer Haberler

Jason Denayer Galatasaray’a dönüyor

Oğuzhan Özyakup, Everton radarında

Voice Kıbrıs Haber

Satranç ligleri iptal edildi

Voice Kıbrıs Haber

Disiplin Kurulu kararları açıklandı

Voice Kıbrıs Haber

Kortlarda iki turnuva birden gerçekleşiyor

Raketlerdeki mücadele devam ediyor

Voice Kıbrıs Haber