FeaturedKültür Sanat

“Fine TALKS” seminerler dizisi önemli isimleri ağırlamaya devam ediyor

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin “Fine TALKS” Konukları Bu hafta Ümit Balkanlı ve Deniz Balkanlı Olacak.

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi (KAÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi’nin üniversite öğrencilerine yönelik ve halka açık yapılan “Fine TALKS” adı altındaki seminerler dizisi önemli isimleri ağırlamaya hız kesmeden devam ediyor. Bu haftanın konukları İstanbul’da önemli reklam filmlerine imza atmış yapımcı Ümit Balkanlı ve oyuncu kızı Deniz Balkanlı olacak.

“Güzel Konuşmalar” anlamına gelen “Fine TALKS” isimli seminerler güzel sanatlar, mimarlık ve iletişim alanlarında başarı kazanmış kişilerin mesleki deneyimlerini aktarmalarından oluşuyor.

Kemal B. Caymaz’ın yazıp resimlediği ülkemizin ilk fantastik romanından uyarlanacak sinema filmi’nin ortak yapımcılığını da üstelenecek olan Ümit Balkanlı ve filmin oyuncusu Deniz Balkanlı, öğencilere meslek hayatlarındaki deneyimlerini ve başarı sırlarını aktararak merak edilen soruları yanıtlayacaklar. 24 Aralık 2019 Salı günü  saat 15:00’de Arabahmet Kültür Evi’nde gerçekleşecek “Fine TALKS” seminerine ilgi duyan herkesin davetli olduğu bildirildi.

Voice of the Island


Benzer Haberler

‘Sağlık sisteminin iyileştirilmesi birinci hedef olmalıdır’

Voice Kıbrıs Haber

Akaryakıta zam üstüne zam

Voice Kıbrıs Haber

“Karar vericilerin üzerilerine düşen sorumluluk ve yük bir kat daha arttı”

Voice Kıbrıs Haber

“Reynar’ın uzun süre yurtdışında bulunması KKTC’yi temelli terk ettiği sonucunu doğurmuyor”

Voice Kıbrıs Haber

“Farkındalığın artırılması adına üzerimize düşeni yapmaya hazırız”

Voice Kıbrıs Haber

“Siyasi istikrarı en çok sanayicimiz ve ekonomimiz için istiyoruz”

TAK