Spor

“Federasyon tüzük ihlalinde bulundu”

Basketbolda olağanüstü seçimli genel kurula gidilebilmesi için kulüplerden yeter sayıda imza toplamak amacıyla harekete geçen Eser Taçoy ve arkadaşları dün bir basın toplantısı düzenledi.

Federasyonun tüzük ihlalinde bulunduğunu savunan Taçoy, Spor Dairesi’ne bu konuda yazı yazıldığını açıkladı. Konuyla ilgili olarak dün Futbol Federasyonu Ahmed Sami Topcan Toplantı Salonu’nda yapılan basın toplantısında Taçoy’a birlikte hareket ettiği ekibi yanı sıra Avukat Burçin Sertbay da eşlik etti.

Toplantıda konuşan Taçoy “12 kulüp imza verdi ve bundan sonra bize yazılı ve sözlü bir şey gelmedi” diyerek mevcut federasyonun gerçekleştirdiği basın toplantısında imzaların yetersiz olduğuna dair açıklamada bulunulmasına rağmen “yazılı herhangi bir bildirim” yapılmadını ifade etti.

Taçoy “Basketbolumuzun geleceği için yola çıktık ama yapılanlardan da son derece mutsuz olduk. Bu mantaliteyi kınıyoruz” diye konuştu. Toplantıda söz alan Avukat Burçin Sertbay da Basketbol Federasyonu’nun tüzüğü ihlal ettiğini kaydetti.


Benzer Haberler

3 bin 600 kilometre pedal çeviren Ceyhun Uzun ve Ryan Mckinlay alkışlar ve çiçeklerle karşılandı

TAK

Federer çeyrek finalde

Tırmanma Şampiyonası’nın ikinci yarışı haftasonu koşulacak

Voice Kıbrıs Haber

100. yıl koşusu bugün yapılıyor

Voice Kıbrıs Haber

Duatlonda, Arhan ve Yazıcı kazandı

Kadınlarda Esra Kaya, erkekler Hakan Tazegül birinci oldu

BRT