FeaturedKIBRIS

Feci kazada araç denize uçtu: 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı!


Gece saat 02.00 sıralarında, Gemikonağı’nda Ecevit Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, üç kişi yaralandı.

Polisten kazayla ilgili alınan bilgiler şu şekilde:

15.06.2024 tarihinde, saat 02.00 sıralarında, Gemikonağı’nda Ecevit Caddesi üzerinde, Mehmet Eren ERDOĞAN (E-22), 143 mlgr alkollü içki tesiri altında, yönetimindeki EP 049 plakalı araç ile doğu istikametine doğru seyrettiği sırada aşırı sürat ve dikkatsizliği sonucu sağa meyilli viraja girdiği zaman direksiyon hakimiyetini kaybedip yolun solundan çıkıp kaldırıma çarptıktan sonra kaldırımdaki bank üzerinde oturmakta olan Naveed AKBAR (E-26) ve Sajidullah KHAN (E-22)’a çarpmıştır.  Çarpmanın etkisiyle kontrolsüz bir şekilde yoluna devam eden EP 049 plakalı araç, aydınlatma direğine çarpıp 3,40 metre yükseklikten denize düşmüştür. 

Kaza sonucu ağır şekilde yaralanan bank üzerinde oturmakta olan Naveed AKBAR kaldırıldığı, Cengiz Topel Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak yaşamını yitirmiştir.  

Kazada yaralan EP 049 plakalı araç sürücüsü Mehmet Eren ERDOĞAN ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Aysu DEMİR (K-21) ile bank üzerinde oturmakta olan Sajidullah KHAN da kaldırıldıkları Cengiz Topel Hastanesinde yapılan tedavilerinin ardından, Mehmet Eren ERDOĞAN ve Aysu DEMİR taburcu olurken, Sajidullah KHAN ise müşahede altına alınmıştır. Araç sürücüsü tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir. 






Benzer Haberler

Serdal Gündüz ile Berke Özbek’in duruşması yarın devam edecek

TAK

Mezuniyet konuşması büyük yankı uyandırdı!

Voice Kıbrıs Haber

Larnaka’da tsunami hazırlığı

TAK

Alec Baldwin hakkındaki suçlamalar belli oldu

NTV

Sürücülere uyarı: Taşkınköy’de kazı çalışması yapılacak

Voice Kıbrıs Haber

Hristodulidis’ten Hizbullah tehdidine yanıt!

TAK