FeaturedKültür Sanat

Europe Direct Ledra ara bölgede etkinlik düzenliyor

Europe Direct Ledra, Avrupa Günü dolayısıyla canlı müziklerin ve dansların yer alacağı “Gelin Beraber Müzik Yapalım” etkinliği düzenliyor.

Europe Direct Ledra’dan yapılan açıklamaya göre, herkesin katılabileceği ücretsiz etkinlik, cumartesi günü, Ledra Palas Ara Bölge’de bulunan The Home Cafe’de yer alacak.

Etkinlik saat 19.00’da başlayacak.

Lefkoşa’da farklı bir konumda her ay gerçekleşen “jamming” serisi olan JAM’in tanıtılması ve müzik aracılığıyla birlikteliğin teşvik edilmesi amaçlanan etkinlikte, her iki taraftan da yerel müzisyenler ve müzikseverler bulunacak. Katılımcılar da kendi enstrümanlarını getirip sahneye dahil olabilecek.

– Canlı müzik yanında, Europe Direct hakkında bilgi de alınabilecek

Etkinlik boyunca katılımcılar Europe Direct Ledra’nın ve genel Avrupa Ağı’nın çalışmaları hakkında daha fazla bilgi de edinebilecek ve genel olarak sanatçılar ve yaratıcı üreticilerin nasıl desteklenebileceği hakkındaki düşüncelerini ve fikirlerini paylaşabilecek.

İnteraktif görüş panosu aracılığıyla paylaşılan geri bildirimler, topluluğun ihtiyaçlarına ses veren yeni faaliyetler ve projeler tasarlamak için kullanılacak.

Yiyecek ve içecekler, yerel üreticilerden tedarik edilen yemek paketleri sunan ve yiyeceklerin atık miktarını azaltma ve sağlıklı seçenekler sunma felsefesiyle çalışan MU Kitchen tarafından sağlanacak ve ikram edilecek.

Daha fazla bilgi için [email protected] ve 00357 99593919/0090 5488563032 numaralı telefonlardan Europe Direct Ledra ile iletişime geçilebileceği kaydedildi.


Benzer Haberler

Chelsea’yi penaltılarda 11-10 deviren Liverpool, Lig Kupası şampiyonu!

Voice Kıbrıs Haber

Küçük’ün KŞK’dan ayrılma açıklaması Rum basınında

Voice Kıbrıs Haber

EL-SEN Cratos Otel’in KIB-TEK’e borçlarının silinmesinin araştırılmasını talep etti

Voice Kıbrıs Haber

Merkez Bankası Devlet İç Borçlanma Senedi ihalesi açtı

Voice Kıbrıs Haber

Ataoğlu “Arıtma tesisleri artık online izlenebilecek”

Voice Kıbrıs Haber

“Türkiye ile orantılı ve geri çevrilemez şekilde ilişki kurmaya devam edeceğiz”

Voice Kıbrıs Haber