FeaturedKIBRIS

Eski eşini öldürme tehdidinde bulundu!


(Kamalı Haber)- Lefkoşa’da eski eşinin evine giderek, tehditler savuran Türkmenistan vatandaşı zanlı tutuklanarak dün mahkemeye çıkarıldı.

Polis memuru Zalihe Karagil mahkemede olguları aktardı.

Polis, zanlının 12 Haziran 2024 tarihinde saat 18.30 raddelerinde herhangi bir gerekçesi olmaksızın, Lefkoşa’da sakin eski eşi R.C.’nin ikametgahına giderek, giriş kapısına tekme atmak suretiyle uygunsuz tavr-ı harekette bulunduktan sonra, apartmandan çıkıp, apartmanın önünde sokak içerisinde yüksek sesle bağırıp çağırarak “O……seni öldüreceğim.” demek suretiyle şiddet kullanma tehdidi ve ithale-i lisanda bulunduğunu belirtti.

Polis memuru, şikayet üzerine zanlının aynı Güzelyurt’ta tespit edilerek tutuklandığını belirtti.

Polis, zanlıya yasal ihtar tahtında suçu izah edildiğinde, ‘İkisini de öldüreceğim bu namus meselesidir, bugün değilse yarın, yarın değilse içerden çıktığımda öldüreceğim’ dediğini aktardı.

Polis, soruşturmanın tamamlandığını, zanlının ülkede çalışma izniyle kaldığını belirterek, teminata bağlanmasını talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Zehra Yalkut Bilgeç, zanlının yargılanıncaya değin yurtdışına çıkışını yasaklayarak, 50 bin TL nakit teminat yatırması, KKTC vatandaşı muteber iki kefilin 400 biner TL değerinde kefalet senedi imzalaması ve haftada bir gün en yakın polis karakoluna ispat-ı vücutta bulunması koşulu ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

 






Benzer Haberler

Sterlin ve Euro’da son rakamlar! (21 Haziran 2024 döviz kurları)

Voice Kıbrıs Haber

Sıcaklık mevsim normallerinin 3 ile 5 derece  üzerinde!

Voice Kıbrıs Haber

Mekke’deki hac ibadetinde can kaybı bini aştı

AA

Bilim insanları, bazı kişilerin neden coronavirüs olmadığını buldu

NTV

Mağusa’nın en güzel balkonu ve en güzel bahçesi seçildi

TAK

Şimşek’ten enflasyon açıklaması: “Gelecek yıl 10’lu seviyelere düşebilir”

NTV