FeaturedKIBRIS

Emilianidu’nun durumu kritik olmayı sürdürüyor




Kıbrıslı Rum lider Nikos Anastasiadis’in dün Atina’ya giderek, beyin anevrizması geçiren ve Yunanistan’daki bir hastanede tedavi altında olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeta Emilianidu’yu ziyaret ettiği haber verildi.

Anastasiadis’in sağlık durumu hakkında bilgi almak için dün Emilianidu’yu Atina’da tedavi altında olduğu “İgia” hastanesinde ziyaret ettiğini yazan Haravgi gazetesi, Emilianidu’nun durumunun kritik olmayı sürdürdüğünü belirtti.

Ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, Emilianidu’nun zor bir durumda olduğunu ifade eden Anastasiadis, Emilianidu’nun bir an önce sağlık sorunlarının üstesinden gelmesini diledi.

Emilianudu’nun durumunun kritik ancak stabil olduğunu belirten Anastasiadis, doktorların en iyisini başarmak için ellerindeki tüm imkanlarla mücadele etmelerinden duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.






Benzer Haberler

Epstein’ın kabus adasından ilk fotoğraflar

Melek Voice

Borsa güne düşüşle başladı

TAK

Serhat İncirli’nin acı günü!

Melek Voice

Kıbrıs açıklarında deprem!

TAK

Döviz kurlarında son durum (4 Aralık 2025)

Melek Voice

Bugün hava nasıl olacak? (4 Aralık 2025)

Melek Voice