Spor

Eliz, beş maçta hiç set vermeden turnuvanın şampiyonu oldu

Ülkemizin yıldız tenisçisi Eliz Maloney Yorgancı, son iki haftada art arda katıldığı yüksek seviyeli turnuvalarda büyük başarılar elde ederek, top profesyonel olma yolunda önemli adımlar atmıştı.

İki gün aradan sonra yine kortlara dönen Eliz, bu kez de şampiyonluğa imza attı.Başarılı tenisçimiz Eliz, İngiltere’nin Gosling şehrinde, UnidedKingdom Pro Tenis Turnuvasında, iki ay içerisinde ikinci kez şampiyon oldu.

Tüm hafta boyunca çok iyi bir oyun sergileyen Eliz, beş maçta hiç set vermeden turnuvanın şampiyonu oldu.

Tüm maçlarında İngiliz oyuncularla karşılaşan Eliz, ilk maçında JizelFernandes’i6-4 ve 6-1, ikinci turda ise SummerYardley’i 6-1 ve 6-1’lik çok rahat skorlarla yenerek çeyrek finalde oynama hakkını kazandı. Çeyrek finalde Nadia Rowsanile karşılaşan Eliz, 6-1 ve 6- 2’likbir skorla maçı alarak yarı finale yükseldi. Yarı finalde turnuvanın
bir numarası, İngilizlerin iyi bir oyuncusu olan Sarah Beth Grey ile karşılaşan Eliz, maçı 6-4 ve 6-2’lik skorla alarak ismini finale yazdıran taraf oldu. Finalde Laureyn John-Babtisteile karşılaşan Eliz, oynadığı güzel oyun ilerakibine hiç şans vermeden 6-2 ve 6-3’lik bir skorla maçı alarak turnuvanın şampiyonu oldu.


Benzer Haberler

Yusuf Hüdan’ın anısına yarıştılar

Voice Kıbrıs Haber

16 yaş altı tenis ligi devam ediyor

Voice Kıbrıs Haber

Mustafa Sabancı Anı Ligi’nde şampiyon GMBTK

Voice Kıbrıs Haber

Güneyde şike tartışmaları kızıştı

Sezonun ilk Gymkhana yarışı Etkin Şoför okulu sponsorluğunda yapılıyor

Ersoy Birkan Anı Turnuvası final maçları sonuçlandı

Voice Kıbrıs Haber