FeaturedSpor

Drift Şampiyonası tarihleri açıklandı

Kuzey Kıbrıs Otomobil Kulübü çatısı altında organize edilecek olan 2018 Kuzey Kıbrıs Drift Şampiyonası çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Yarış tarihleri açıklanırken, sezonun en büyük yeniliği olarak hakem koltuğunda Drift GP hakemlerinin olacağı duyuruldu 2018’de Drift GP hakemleri KKOK’de görev alacak 13 Mayıs 2018 Pazar günü ilk yarışın yapılacağı şampiyonada sezon 4 yarıştan oluşacak.

Şampiyonanın diğer yarışları 10 Haziran, 14 Ekim ve 11 Kasım’da yapılacak. Sezonun ilk yarışının Gazimağusa Tır Parkı’nda yapılacağı açıklanırken, geri kalan yarışlarda 1 kez daha Mağusa’nın ve iki kez Lefkoşa’nın ev sahipliği yapacağı açıklandı.

Pistler için; Cemsa Sporting Center, Lefkoşa AtatürkStadyumu Park Yeri ve Mağusa Glapsides bölgesinin düşünüldüğü duyuruldu. Sezonun en dikkat çekici yeniliği ise Avrupa Drift Şampiyonası olan Drift GP hakemleri ile anlaşılmış olması. Drift GP’nin organizatörlüğünü yürüten Niall Gunn ve hakemliğini yürüten Olaf Commijs ile Antanas Kyguolis 4 yarışta da hakem kulesinde yerlerini alacaklar.

Şampiyonanın genel kuralları ile ilgili detaylı bilgilerin ise önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.


Benzer Haberler

“Erdoğan’ın konuşması dünya tarafından merakla bekleniyor”

Voice Kıbrıs Haber

‘AB vatandaşlığı konusunda herkes için şeffaf kurallar olmalıdır’

Türkiye’de 9 kişi daha hayatını kaybetti!

Voice Kıbrıs Haber

Kaçak emlakçılara dikkat!

Erdoğan’ın KKTC ziyareti Güney Kıbrıs’ta mercek altında

Voice Kıbrıs Haber

“Medyada izinler konusunda gerçek dışı haber ve beyanlar yer alıyor”